Inlägg från: Anonym (Google) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Google)

    Nån fler med porrskadad man?

    Googla på porrmissbruk och tvinga sedan honom att söka hjälp. Se till att stötta honom när han tar emot hjälpen.

    Det kommer bli en period i er relation som kommer sätta er ut balans. Han kommer få abstinens och vara ett monster. Du måste vara den starka och positiva och inte hamna i hans depression som medberoende. Det är som vilket missbruk som helst. Du är medberoende. Det finns hjälp. Om han vill ta emot det.

    Tills dess slutar du ha sex på hans vis. Sluta acceptera.

    SLUTA VAR MEDBEROENDE!

  • Anonym (Google)
    Anonym (MORR) skrev 2019-05-02 18:02:08 följande:

    Tack. Jag håller med, men faaaaaaan så svårt det är. Visst är jag fast i träskhelvetet jag också! Därför jag vill höra från fler med denna erfarenhet. 


    Jag förstår det. Den som inte gör det saknar nog empati eller insikt i hur andra är. Att vara medberoende gör man ofta pga kärlek mot missbrukaren. Man tror på lögnerna och ljuger för sig själv o förskönar verkligheten, letar anledningar till att saker är ens fel osv. Det krävs mycket för att ta sig ur.

    OM din kille ser att detta är ett problem så kan han eventuellt vara mottaglig för att söka hjälp. Det finns kbt på internet, det finns specialister på porrmissbruk och det finns program man Jan ladda ner gratis och försöka följa och sluta själv. Jag tror dock att det är lite som att ha småbarn. När bebisen har kommit förändras relationen. Den pressas till det yttersta de första två åren. Samma kommer det bli för er. Då kan ett psykologstöd vara en lösning. Men allt detta funkar bara om han själv inser att det är ett problem och vill ha hjälp.

    Jag hoppas det löser sig för er. Ta inte mer skit nu. Du förtjänar bättre än att vara ett andrahandsval till slampor som får betalt för att få skavsår i muttan.
  • Anonym (Google)
    Anonym (MORR) skrev 2019-05-09 17:23:57 följande:

    Han verkar ibland förstå i stunden, men nästa dag är det som bortblåst. Det är väl det som gör processen så långdragen, man tror hela tiden att NU förstår han - och sen nähä! osv osv osv


    Han förstår nog mycket väl men ett missbruk är ett missbruk. Det är fan inte lätt. Ångesten äter upp en inifrån. (Jag har varit missbrukare av narkotika)

    Har du hittat något på Google ännu? Alltså något konkret du kan föreslå till honom som behandling? Snälla låt det inte fortgå bara för att du fått lite boost från denna tråden. Du kan inte acceptera att ta mer skit som medberoende!!
Svar på tråden Nån fler med porrskadad man?