• Anonym (subsubba)

    Dominera mig light tack?

    Maken = hyfsat vanilj, hans enda kink är egentligen att han älskar analt, har han inte kuken där så gärna en tumme medan han tar mig bakifrån.


    Jag = analt, ok, men helst inte varje gång. Vill däremot GÄRNA bli bunden, fasthållen, känna NÄRA kroppskontakt. En fast örfil uppskattas, kanske lite smisk, gärna att man håller fast mig i håret. Leksaker är mycket välkomna, kolla på porr tillsammans, gärna. Prata, diskutera osv om sex. Jag är öppen för det mesta utan att vara FÖR konstig, tycker åtminstone jag?


     


    Nu såhär nästan 15 år senare så inser jag att vi FORTFARANDE bara gör det HAN tycker om. Det kvittar hur mkt jag pratar om vad JAG vill i sängen... o HUR är man undergiven när man domderar ut order?


    Jag har påpekat orättvisan i att jag ofta gör det HAN gillar (dvs analt och samma jävla mönster varje gång) även när jag inte helt känner för det, medan han fortfarande inte gett mig ngt som ens liknar det jag själv bett om.


    Leksaker några gånger, ok. Hålla i håret lite någon gång. I övrigt. NOPE.


    Han är noggrann med att ge mig orgasm och bra på det. Vi HAR bra jäkla sex, men fortfarande inte helt det sexet jag gärna vill ha åtminstone som krydda någon gång i halvåret. Hela "leken" existerar inte.


    Hur ändrar jag på detta?


     


     


     

  • Svar på tråden Dominera mig light tack?
Svar på tråden Dominera mig light tack?