Inlägg från: Överste Senap |Visa alla inlägg
  • Överste Senap

    Mest oattraktivt med manlig oskuld?

    Anonym (Eva) skrev 2019-05-03 12:12:05 följande:

    Hans attityd till sin oskuld


    Har alla män samma attityd till oskuld (bland de som fortfarande är det)?
  • Överste Senap
    Anonym (J) skrev 2019-05-03 12:11:26 följande:

    att de oftast hatar kvinnor och skyller på kvinnor att de inte får ligga. Och att de oftast har dåligt självförtroende.


    Låter som att det är andra egenskaper än just att vara oskuld som du avser som gäller många men kanske inte alla?
  • Överste Senap

    Denna tråd var från förra månaden.

    Hur många tycker denna ts är en incel som vägrar ta till sig råd, bara spelar tv-spel hemma och inte gör något aktivt för att förändra sin sits?

  • Överste Senap
    Anonym (anonym) skrev 2019-05-04 14:17:31 följande:

    Den personen säger att han inte har några vänner och något direkt umgänge och blivit nobbad varje gång han frågat om en dejt dock så ger han ingen information om hur han mycket han umgåtts med de han frågat om en dejt.För att någon ska vilja umgås mer än vid fikabordet på jobbet krävs det ett intresse, somliga frågar om dejter så fort de bytt mer än några få ord i ett sammanhang 


    Det finns så klart anledningar varför han inte lyckats.

    Men det jag invände emot var bilden av att alla oskulder är bittra, kvinnofientliga, sitter hemma och spelar tv-spel och vill inte anstränga sig, skiter i råd osv.
  • Överste Senap

    Nu kan man ju inte publicera pm direkt i trådar och det är säkert inte ok att namnge personen ifråga men fick nyss ett PM från en kvinna här på FL som undrar varför jag försvarar manliga oskulder.

    Är en oskuld något som inte kan försvaras menar du?

  • Överste Senap
    Anonym (EN) skrev 2019-05-07 18:45:19 följande:

    Absolut inte, är han totalt oerfaren spelar inte lyhördhet någon roll. Då är man ändå fumlig och osäker


    Första gången Ja, självklart.

    Jag blev av med oskulden när jag var 30, med hon som sedan blev min fru. Visst, det var fumligt i början men enligt henne blev jag sedan den överlägset bästa älskare hon någonsin haft, och hon har haft ett flertal bra sådana innan hon träffade mig. Men bara för att första gången är miserabel och under förväntan så betyder det inte att det blir likadant framöver. Hon fick dessutom möjligheten att forma mig efter vad hon gillar (hennes egna ord).

    Bara en reflexion.
  • Överste Senap
    Anonym (Lärarinnan) skrev 2019-05-11 23:05:23 följande:

    Lärde upp fyra killar för 10 år sedan (vi var mellan 20 och 25 år). Det var hemskt. Inte för hur själva sexupplevelsen var, utan för det psykosociala.

    FÖRE, där de tjatade hål i huvudet på mig om hur ovanliga och underliga de kände sig och hur dåligt de mådde av att ha svendomen kvar, hela livet skulle bli bra om de bara fick ha sex.

    EFTER, där tre av dem blev helt besatta av mig. En skickade blommor en gång i veckan i drygt en månad. En stod och väntade utanför jobbet flera gånger för att han tyckte att vi skulle "prata". En kontaktade mina föräldrar och förklarade att han ville gifta sig med mig. Så sjukt obehagliga, särskilt de två sista.

    Man skulle kunna tro att det var jag som helt enkelt lockade till mig knasbollar, eller som själv var nyfiken på såna killar, men dessa tre, av de fyra jag tog oskulden på, är de enda män i mitt liv som har betett sig så konstigt. Så jag tror det hängde ihop med själva grejen att jag "gjorde dem till män".

    Om en kille är oskuld spelar det ingen roll om han är 30 eller 40 enligt mig, men ett gott råd: berätta INTE för tjejen att du är det. Om du är fumlig och osäker kan du bara säga något om att det var länge sen. Om ni sen blir ett par kan du förstås berätta sanningen då.

    För egen del skulle jag springa till skogs om ännu en oskuld ville att jag skulle förbarma mig över honom.


    Jag har full förståelse för att du springer till skogs om någon ber dig ha förbarmande med honom och ta hans oskuld för att det är synd om honom.

    Men undrar om du skulle springa till skogs även i en situation där det redan hettat till och killen urskuldar sin fumlighet med att det är första gången för honom?
  • Överste Senap
    Anonym (EN) skrev 2020-01-19 08:52:36 följande:

    Jag skrev inte att man måste må dåligt och söka psykologhjälp. Jag skrev att något var fel om man var oskuld som vuxen


    Jag var oskuld när jag fyllde 30. Gift idag. Vad var fel med mig innan jag var 30? Utöver att jag var oskuld?
Svar på tråden Mest oattraktivt med manlig oskuld?