• MiaAhlin

    BIM Juni

    Hoppar in här jag med! Inte säker på när jag har bim dock. Men det är för att jag använt p-piller ett par dagar efter sista mensen, men slutade när vi bestämde oss för att försöka, sista pillret tog jag den 2/5. Tror dock min normala cykel brukar ligga på runt 30 dagar, så då borde min bim vara runt 5/6. Jag har 3 barn sedan tidigare förhållande, min nuvarande sambo har också ett sedan innan. Håller tummarna för oss alla :)

  • MiaAhlin

    Har en liten fråga om det finns någon som kanske har svar, eller egna erfarenheter. Jag hade vanlig mens 25-30e april, (slutade med p-piller i mars) och tog p-piller 1-2 maj. Därefter fick jag mens igen, 6-8e. Nu igår och idag har jag fått genomskinligt, både vattnig och slemmigt sekret som är lite trådigt. Är det kanske början på stundande äl eller? Har för mig man ska ha en liten torr period efter mens? Hade utslag på äl sticka i söndags och måndags, men eftersom jag fick mens måndag till onsdag (tisdagen var det riktigt mycket) så antar jag att jag fick utslagen pga mens. Eller har jag haft äl ändå kanske? Kroppen gör mig förvirrad..

  • MiaAhlin

    Min kalender hade förutspått äl i tisdags eller onsdags så det blev ju positivt på testet på "rätt" dag om det nu hade stämt, så det är därför jag undrar lite över det.. Men jag börjar testa igen om några dagar, ifall det kommer en ny äl eller inte :)

  • MiaAhlin

    Jag fick också positivt ältest idag. På apotekets egna, men testade även med rfsu i samma urin och det blev negativt. Vilken stämmer tror ni? Så dumt att det visar olika..

  • MiaAhlin

    Kom på nu att eftersom jag ska ha äl antingen idag eller imorgon så blir bim denna månaden, så vill någon uppdatera listan och ta bort mig så hoppar jag in på tråden för maj istället. Kanske kommer tillbaka hit, man vet ju aldrig. Håller tummarna för oss alla :)

Svar på tråden BIM Juni