• Pusstuss

    BIM Juni

    Försök nr 6 den här gången. Fick mensen igår så det är väl bara att ladda om och köra på igen! Märkligt att man bara hör om de som blir gravida första försöket och de som aldrig kan skaffa barn. Önskar höra lite fler ?mittemellan? historier så man orkar hålla modet uppe just när man är där mittemellan.

    1/6 Babycakes79, elenoresara, Nellyros,

    2/6 Maya 889

    3/6 Hallonsaft24, Cheneyney

    4/6 Grossess, Lyra78

    5/6 Evi82

    7/6 Espressom, Smlan

    8/6 Gummsan83, Gabriela11, Tillyra

    9/6 Pixpoxy

    10/6 Nervösanonym, Lunne

    11/6 Irene122

    12/6 CaRH

    16/6 MaryCherry

    18/6 Hoppfull26, Sobioor, Pusstuss

    21/6 Halindizor

    22/6 Theresia92

    23/6 Mathilda999

    29/6 VictoriaBerggren

  • Pusstuss

    Inväntar ägglossning, ska vara vilken dag som helst nu. Känner mig sjukt uppgiven den här gången efter vad jag antar var spökstreck förra månaden och det lilla extra hoppet jag fick då. 

    Är det någon av er som är mitt uppe i bebisverkstan som har någon blogg eller läser någon annan blogg om ämnet som ni vill dela med er av? Känns alltid skönt att läsa andras historier när man är uppgiven.

  • Pusstuss

    Igår hade jag för första gången i mitt liv älsekret, och molvärk i tjejmagen. Idag får jag klart positivt på älstickan. Min cykel brukar vara i princip på dagen regelbunden, men den här gången är äl hela 5 dagar för tidig?? Förstår mig inte alls på min kropp längre även fast jag innan haft stenkoll. Har det hänt någon annan att äl flyttas fram så pass många dagar?

    Man kan väl hoppas att ägget är så sjukt bra och starkt att det inte kunna vänta på att få boa in sig!

  • Pusstuss

    Hela den här cykeln har min kropp betett sig helt olikt alla andra månader, bla äl 6 dagar för tidigt. Har inte haft samma falska gravidsymptom som jag tycker mig känna varje månad.

    Bara kolossalt mycket större men ej ömma bröst sedan äl+5 och molande värk sedan ungefär samtidigt. Igår hade jag extrem ?mensvärk? så som jag får precis före den kommer, men är bara på bim-4. Ingen mens och idag är värken som bortblåst. Har lovat att hålla mig från att testa den här månaden innan bim. Fler som har/haft liknande symptom?

  • Pusstuss

    Bim+1 eller +2 idag, ingen mens eller mensvärk i sikte. Tog ett test på bim-1 men visade negativt..

    Mensen har inte varit sen på nästan ett år, brukar snarare vara några dagar tidig.

Svar på tråden BIM Juni