Inlägg från: NervösAnonym |Visa alla inlägg
  • NervösAnonym

    BIM Juni

    Jag hoppar också in här då jag fick min mens idag. Har äntligen fått in tempandet som en vana vilket gör stressen om barnlängtan mindre, apparna säger min kropp är som en klocka men jag tycker inte förstå mig på den alls. Jag hoppas verkligen jag lyckas bättre denna månaden.

    BIM-lista:

    1/6 Babycakes79, Cheneyney

    3/6 Hallonsaft24

    4/6 Grossess

    5/6 MiaAhlin

    6/6 Emmissss, Espresso

    10/6 Nervösanonym

    11/6 Irene122

    29/6 VictoriaBerggren

  • NervösAnonym
    VictoriaBerggren skrev 2019-05-08 21:04:07 följande:

    Du missar mig hela tiden. BIM 29/6????


    Hur kan du ha Bim 29/6? Hoppar du över denna månaden då menar du? Jag fick ju min mens idag och har nästa bim 10/6... Eller är jag helt snurrig???
  • NervösAnonym
    VictoriaBerggren skrev 2019-05-09 16:24:27 följande:

    Skrev det i förra inlägget. Vi gör vårt första försök i juni därav BIM 29/6!


    Oh ok, det missade jag. Sorry..
  • NervösAnonym

    Äl kan förekomma vid menstruation också så det är inte helt omöjligt att det är vad du hade. Det beror på hur din normala cykel ser ut och i och med att du nyss slutat med piller så har du ju ingen tydlig naturlig sådan. Tolka det som en ägglossning men var öppen för förändringar.

  • NervösAnonym
    MiaAhlin skrev 2019-05-10 10:23:58 följande:

    Har en liten fråga om det finns någon som kanske har svar, eller egna erfarenheter. Jag hade vanlig mens 25-30e april, (slutade med p-piller i mars) och tog p-piller 1-2 maj. Därefter fick jag mens igen, 6-8e. Nu igår och idag har jag fått genomskinligt, både vattnig och slemmigt sekret som är lite trådigt. Är det kanske början på stundande äl eller? Har för mig man ska ha en liten torr period efter mens? Hade utslag på äl sticka i söndags och måndags, men eftersom jag fick mens måndag till onsdag (tisdagen var det riktigt mycket) så antar jag att jag fick utslagen pga mens. Eller har jag haft äl ändå kanske? Kroppen gör mig förvirrad..


    Äl kan förekomma vid menstruation också så det är inte helt omöjligt att det är vad du hade. Det beror på hur din normala cykel ser ut och i och med att du nyss slutat med piller så har du ju ingen tydlig naturlig sådan. Tolka det som en ägglossning men var öppen för förändringar.
  • NervösAnonym
    Babycakes79 skrev 2019-05-11 12:06:31 följande:

    Fick en blinkande glad gubbe idag, så ÄL närmar sig. Fick mens för exakt en vecka sen, så min ÄL är tidig precis som förra månaden.

    Har det nån påverkan? Dåligt? Tur med testerna, annars hade jag trott att den skulle komma senare..


    Den kan vara tidig men blinkande gubbe kan hålla på i en vecka. Det är ingen skillnad. Dock ska du vara noga med testerna så du inte missar fast gubbe, har du blinkande i mer än 9 dagar är det ingen vits att fortsätta testa, då har du antingen missat äl eller så har du inte ägglossning den månaden. Dock om du också tempar kommer du märka när stegringen i temperaturen kommer och kan ta ett extra test då. Stegring betyder oftast att äl är myclet nära. Temp är mer lojal än testerna.
  • NervösAnonym

    BIM-lista:

    1/6 Babycakes79, Cheneyney, elenoresara

    3/6 Hallonsaft24

    4/6 Grossess

    5/6 Evi82

    7/6 Espressom, Smlan

    8/6 Gummsan83

    10/6 Nervösanonym

    11/6 Irene122

    23/6 Mathilda999

    29/6 VictoriaBerggren

  • NervösAnonym
    Gabriela11 skrev 2019-05-19 20:44:53 följande:

    ÄL den 23e enligt appen Flo. Det stämde förra månaden också så jag ska inte testa. :) nu kör viiii :D


    Jag använder också flo och den säger att jag också har ÄL den 23 ???? men jag kör också med NC och den säger att jag har ägglossning den 26. När det gäller att pricka in rätt dag är detta ganska förvirrande. Problemet är att vi har olika skift och kan därför inte vara super aktiva. Om vi lyckas ha sex 2 gånger under samma vecka är det "Halleluja-moment". Inte att intresset inte finns utan tiden tillsammans och att man samtidigt ska ha lust. Lusten är viktig för att det ska bli en positiv process.
  • NervösAnonym
    Gabriela11 skrev 2019-05-21 07:49:28 följande:

    Visst är det så!!

    Vi brukar ha samlag varannan dag typ , men denna veckan blir varje dag hahaha. Förra gången blev gravid på första försoket. Nu är det andra.

    Man blir så förvirrad med dom här apparna. Har sagt till mig själv jag ska inte testa och inte stressa. Om det kommer, det kommer. Lycka till och håller tummarna för er!!! <3


    Plötsligt när jag tempafe idag hoppade NC från ÄL 26/5 till 16/5, då har den redan varit? Men tog ett cb äl test i förrgår negativt, tog igår och gick blinkande gubbe. Vad inte vad NC håller på med, hoppas jag får fast gubbe i dagarna så jag inte missat den. Hade sex i söndags och vill försöka få till ikväll eller imorgon igen så jag hoppas verkligen inte jag missat den.

    Blev också gravid på första försöket med min första, dock var jag 22 och min dåvarande pojkvän 25. Nu är jag 29 och min nya 46, detta är vårt 10 försök men som sagt, effektiviteten har ju inte varit den bästa. Hoppas det tar sig denna månaden. Försöker heller inte stressa, försöker tänka att går det inte nu så tar vi nästa månad. Tiden tar ju inte slut.

    Lycka till till er också! :)) <3
Svar på tråden BIM Juni