• grossess

    BIM Juni

    Fick mens idag, så startar ny tråd. Har ny relation och nu blir andra försöket för att få vårt första gemensamma barn. Har varsitt barn sedan tidigare. Lycka till alla som hänger på i denna tråden! =)

  • Svar på tråden BIM Juni
  • MidnightCami

    Tog ett cb-early och fick inte ens en skugga. Är på bim-3, 4 eller 5. Om jag vore gravid skulle det åtminstone dyka upp ett svagt streck. Har haft mensvärk i flera dagar men ingenting kommer.

  • Kaffeeliten
    MidnightCami skrev 2019-06-01 22:52:40 följande:

    Jag använde graviditetskollen, har läst lite blandade recensioner om dom, att inte de heller är så tillförlitliga.

    Jag kommer inte kunna hålla mig från att testa imorgon också men då med CB, har mensvärk till och från hela tiden, känns som jag kommer få mens närsomhelst.


    Hej MidnightCami,

    Känner lite likadant, känns som jag har mensvärk..

    Tog en CB early imorse BIM -3, nada!!

    Testat än?

    Är det helt kört för mig, eller finns det någon här som visat neg. för att vid senare skede visa Positivt? :)
  • Pusstuss

    Igår hade jag för första gången i mitt liv älsekret, och molvärk i tjejmagen. Idag får jag klart positivt på älstickan. Min cykel brukar vara i princip på dagen regelbunden, men den här gången är äl hela 5 dagar för tidig?? Förstår mig inte alls på min kropp längre även fast jag innan haft stenkoll. Har det hänt någon annan att äl flyttas fram så pass många dagar?

    Man kan väl hoppas att ägget är så sjukt bra och starkt att det inte kunna vänta på att få boa in sig!

  • MidnightCami
    Kaffeeliten skrev 2019-06-02 11:59:02 följande:

    Hej MidnightCami,

    Känner lite likadant, känns som jag har mensvärk..

    Tog en CB early imorse BIM -3, nada!!

    Testat än?

    Är det helt kört för mig, eller finns det någon här som visat neg. för att vid senare skede visa Positivt? :)


    Tog ett CB early imorse och det var helt blankt, är på bim-3,4 eller 5
  • Daphodil
    Lillapionen skrev 2019-06-02 11:15:04 följande:

    Hade hoppats på plus i maj, men icke! Sjätte försöket, och överallt kommer delar folk med sig av sina glada nyheter.

    Köpte Clearblue advance ägglossningstest, fick blinkade gubbe i åtta dagar men aldrig någon fast gubbe. Och nu ingen mens, testade men inget plus!

    Blir trött och förvirrad, ska man slänga allt med stickor åt skogen och bara mysa varannan dag? Till saken hör att jag har väldigt kort mellan mens ÄL & mens, men skulle inte vara något problem sa gynk när jag var där av orosjäl!

    Ska man testa bisolvon denna gång kanske?


    Progesteronkräm mellan äl och mens har funkat för vissa med kort lutealfas här vet jag. Kanske något att prova? Jag har ingen kort lutealfas, men däremot spottings innan mens ibland. Plussade på nionde försöket, men bara andra försöket med progesteron.
  • Monkan93

    Skulle haft ägglossning nu i dagarna men jag gar bara fått en liten stegring för att få ett svagare test idag... Så jobbigt om ägglossning uteblir efter missfallet, vill inget hellre än att bli gravid igen :/

  • Lustablong
    skaleq skrev 2019-06-01 22:33:06 följande:

    Där ser man! Det var ett RSFU testa tidigt, vilket använde du? Har hört att de är olika tillförlitliga men är inte insatt...

    När har du tänkt testa igen? Måndag?


    Har också använt RFSU testa tidigt. Senast idag på BIM-6 men det visade negativt. Har beställt två CB digitalt och ska testa på BIM-2 igen tänkte jag.
  • MidnightCami

    Förresten - hur räknar man bim utifrån ägglossning? Jag har nu räknar att äl var samma dag som jag fick positivt äl-test men är det fel?

  • sockan

    Dagarna går så långsamt! Har haft molvärk i några dagar men är rädd att jag bara tar minsta lilla symtom till att jag är gravid. Har två barn (5 och 8) så minns inte exakt hur det kändes med dom. Måtte denna vecka gå fort

Svar på tråden BIM Juni