• grossess

    BIM Juni

    Fick mens idag, så startar ny tråd. Har ny relation och nu blir andra försöket för att få vårt första gemensamma barn. Har varsitt barn sedan tidigare. Lycka till alla som hänger på i denna tråden! =)

  • Svar på tråden BIM Juni
  • babytjejen

    Hoppar över hit även om jag är tveksam till om jag ägglossat denna månad...fick utslag på test i torsdag, svagare i fredags för att sedan bli starkare igen igår o tempen har gått upp o ner från dag till dag så tror inte kroppen funkar denna månad...fyller snart 40 så varje avtramp från cykeln gör mig livrädd att det är tidiga klimakterietecken...

  • Espresso

    Testade negativt nu på morgonen, äl+13 så känns kört. Inväntar nu mensen på onsdag eller torsdag. Får hoppas på en marsbebis istället. Lycka till alla ni andra, jag kommer fortsätta följa hur det går för er ; )

  • Mima93

    Hur går det för alla? Fler som börjar närma sig BIM? Jag är på BIM-2, man blir ju bara mer o mer dum i huvudet ju närmre man kommer! Överanalyserar kroppen och googlar överdrivet mycket på tidiga gravsymptom... Veckan efter ÄL hade jag ont i nedre delen av magen till o från i nästan en vecka. De senaste dagarna har det stickt till i höger äggstock då och då, är svullen och trög i magen. Har även haft annorlunda flytningar än vanligt. Går o trycker på brösten hela tiden för att se om de inte ömmar liiite i alla fall ???? Jag brukar få rosa flytningar ett par dagar innan mens så det återstår att se om de dyker upp nu...

  • stärkande

    Skönt att läsa och se att så många blir lite "galna" när det är bebisplaner. Innan jag gick med här på familjeliv kändes det som att jag var ensam och det finns ingen att prata med. Sambon tycker att jag ska ta det lugnt, det löser sig men så enkelt är det inte.

    Jag har bim 6/6 Och har lite molande värk, men mest hugger det, och har gjort det i flera dagar. Extrem trötthet, oförklarlig huvudvärk. Sedan igår lite typ vattniga? flytningar. Brukar aldrig känna nåt utav det här innan mens annars. Dock tar jag tempen och den sjunker. Som mest har den varit uppe på 36.42 men nu är den nere på 36.15 så jag väntar på mensen nu:(

  • Gummsan83

    Negativt i morse på -6 BIM så blir nog inget denna månaden heller. Magen har börjat gå igång och det gör den ofta några dagar innan mens :( så får nog hoppas på mars bebis istället ..

  • hallonsaft24

    BIM idag och toknegativt. Tempen jade även sjunkit så nu kommer väl mensen när som helst.

    Trist, men det är bara att fokusera om och försöka igen.

    Lycka till tjejer!

  • Gabriela11

    Det kan va för tidigt att testa ju. Jag testade imorse ( bim-5) med vanligt rsfu sticka ock negativt...tappa inte hoppet ännu:)


    Gummsan83 skrev 2019-06-03 06:22:52 följande:

    Negativt i morse på -6 BIM så blir nog inget denna månaden heller. Magen har börjat gå igång och det gör den ofta några dagar innan mens :( så får nog hoppas på mars bebis istället ..


  • MidnightCami

    Nu är jag på cd 30, min ?normala? mens (har kort lutealfas, får alltid mens cd 26-27) är två dagar sen, men räknar man från den faktiska ägglossningen så är jag på bim-2,3 eller 4.

    Försöker att inte övertänka för mycket, man känner sig så dum när mensen kommer då.

    Jag har fortsatt molvärk i alla fall, vet inte vilken av bim-dagarna jag ska testa mig på, om nu inte mensen kommer såklart.

  • Tjofsan01

    Hej tjejer! Är det någon som testat positivt än?

    Jag har ägglossning 7-9/6 så vår verkstad får börja ikväll.

    Hur långt innan ÄL började ni?

    :)

  • LBP91

    Jag har blivit toktäppt i näsan! Och nyser typ hela tiden. Precis som förra gången jag blev gravid men då var det i samma tid som pollen flög omkring så reagerade inte på det förens jag plussade typ när jag insåg att det spelade ingen roll om jag var inne en hel dag, kunde ändå nästan inte andas genom näsan. Nu är jag där igen, fyra dagar efter ÄL. Vill ju inte vara den som ropar hej för tidigt men hoppet stiger ju en aning :)

Svar på tråden BIM Juni