• Anonym (semig)

    Kvinnor är ytliga

    Jag har tränat mer på sistone, lite större nu, mer muskler.
    Gick i t-shirt häromdagen då det var varmt och soligt. Fick blickar av kvinnor.
    På Happypancake la jag upp en ny bild, i t-shirt. Man ser armmusklerna.
    Fick flera gilla och flirtar. Inte hänt på evigheter.
    Så visst är även kvinnor ytliga.

  • Svar på tråden Kvinnor är ytliga
  • Anonym (...)

    tillägg till min förra kommentar. Bara för att man tittar så betyder det inte att det är tillräckligt för att gå vidare. Ytan är det första man ser men innehållet är viktigast, vilket faktiskt ofta visar sig iom att mindre attraktiva män med en otroligt fin insida och personlighet ofta lyckas bättre än trista eller sviniga män som är snygga/vältränade. 

  • Anonym (semig)

    Är nog nån enstaka kvinna som erkänner att kvinnor ytliga, en har ju redan svarat. Men de flesta totalnekar till det Skrattande

  • Anonym (...)
    Anonym (semig) skrev 2019-05-06 13:17:23 följande:
    Jag var tränad förut också, bara lite större nu. Tror inte jag utstrålar mer självförtroende bara för att armarna är större.
    Det var inte det enda alternativet jag radade upp. Då är det antagligen någon av dom andra, eller någon anledning som jag missade. Men att "kvinnor är ytliga" stämmer inte. Inte som grupp. VISSA kvinnor är ytliga, liksom att vissa män är det. För du förstår väl ändå att vi alla är individer oavsett kön? Vissa är blyga, andra utåtriktade, en del är ärliga, andra drar sig inte för att ljuga, en del gillar lugna hemmakvällar, andra vill ha äventyr och adrenalin, en del är ytliga, andra bryr sig knappt om utsidan öht osv osv.
  • Anonym (J)

    Är det annorlunda än när män stirrar på kvinnors bröst och rumpor?

  • Anonym (Ja och nej)

    Jag förstår inte hur du tänker. Klart man vill gill det man ser. Inte vill jag ha sex med en man som jag tycker är ful, än mindre gifta mig med honom. Handlar det bara om sex behöver han vara snygg, men söker jag ett förhållande spelar annat också roll.

    Är jag ytlig om jag säger nej till att ha sex med en ful tjockis, då är jag ytlig.

  • Anonym (sexigt)
    Anonym (semig) skrev 2019-05-06 13:19:26 följande:

    Är nog nån enstaka kvinna som erkänner att kvinnor ytliga, en har ju redan svarat. Men de flesta totalnekar till det Skrattande


    Jag är superytlig och många med mig, en det betyder ju inte att kraven på en djup och intressant insida inte är lika stark. En snygg kille utan innehåll ligger man med en mindre snygg kille med sexig insida är man ihop med och blir kär i.
  • sextiotalist

    Alla är nog ytliga, på ett eller annat sätt, men vad som är viktigt är olika. En del är det muskler, för andra är det blicken, en del tycker vilken klädstil man har är viktigt. Vissa tycker intelligens är viktigt.
    Sedan tittar nog alla en extra gång på ett vackert utseende, men det är inte samma sak om man är intresserad av personen, utan endast att personen har ett tilltalande yttre.

  • Liberté

    Människor är ytliga.

    Men ärligt vem vill ha en klen otränad smalfet person egentligen , Är väl bland det osexigaste både hos män och kvinnor ?

    En person som inte ens kan göra det minimum för att ta hand om kroppen är inte mycket att hänga i granen enligt mig.

  • Anonym (Blomman)

    Vi gillar väl också vackra kroppar, det är väl ingen nyhet.

Svar på tråden Kvinnor är ytliga