Inlägg från: Anonym (känsligt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (känsligt)

    trådar som bara försvinner?

    Ibland är det trådstartaren som har anmält tråden och bett att den tas bort för att ämnet är känsligt. Man kanske inte vill att detaljer om ens relationsproblem ska finnas kvar på nätet i evig tid. Verkar ha hänt med en tråd jag läste i för ett par timmar sedan.

  • Anonym (känsligt)
    Anonym (Konstigt) skrev 2019-05-08 15:30:47 följande:
    Vet du om FL alltid tar bort trådar om trådstartaren själv ber om det?

    Jag tror bara att de gör det om man får dem att förstå varför ämnet är känsligt, men jag vet inte.
  • Anonym (känsligt)
    Anonym (Rosa) skrev 2019-05-08 16:39:28 följande:
    Tror inte att de tar bort för att ts vill det. Har man publicerat så äger familjeliv rättigheterna att plocka bort, inte ts. Jag vet när jag läste gamla trådar innan jag hade konto själv så stod det på många ställen att de ångrade tråden och ville ta bort och det var alltid nån som svarade att det ändå inte skulle gå.

    Och jag har läst många trådar där TS fått tipset att hen kan anmäla tråden för att få den borttagen, och där tråden sedan försvunnit.
  • Anonym (känsligt)
    Anonym (Rosa) skrev 2019-05-08 21:14:56 följande:
    Det måste varit för att den spårat ur, inte för att ts ångrat sin tråd?!

    Det har varit trådar där TS lämnat ut mycket privat information om sig och själv och närstående. Ofta så pass att man kan tänka sig att många i TS närhet lätt kan räkna ut vem hen är. Många gånger är det just för att trådarna INTE varit urspårade som TS har vågat öppna sig för de som försökt hjälpa. Moderatorerna här är liksom inte helt hjärtlösa, även om de är väldigt ojämna i sina bedömningar.
  • Anonym (känsligt)
    Anonym (Rosa) skrev 2019-05-10 14:01:10 följande:
    Blev fel ser jag. Det ska stå: Jag har varit medlem i ca: 1,5år här. Har aldrig sett att en tråd tas bort när privat information dyker upp. Den fortgår. Däremot enstaka inlägg tas bort.

    Har trådstartaren bett att få tråden borttagen då? Alla vill ju inte det. Tråden blir inte borttagen för att någon annan anser att TS lämnar ut sig för mycket och den blir definitivt inte borttagen om ingen alls anmäler den. /FL-junkie sedan drygt tio år
Svar på tråden trådar som bara försvinner?