Inlägg från: Ingentingviktigt |Visa alla inlägg
  • Ingentingviktigt

    Han lämnade mig i v30

    Vad du än gör förlåt honom inte. För både din och barnets skull.

    Det här beteendet känns tyvärr väldigt vanligt. Hade en gammal arbetskompis som blev lämnat när deras barn var några veckor (mannen hade varit otrogen under tiden hon var gravid). En annan försökte lappa ihop sin trasiga relation med hjälp av ett barn, hon blev också lämnat när dottern var 2 veckor.

    Sen har jag en bekant som blev lämnad. De hade varit tillsammans några år, men han skaffade en ny flickvän via Tinder på typ två veckor (båda är 35+). Hon som blev lämnad kunde inte gå vidare, så hon hade sex med killen igen för att bli gravid. Den nya flickvännen blev jätteförbannad och lämnade honom. Killen tog tillbaka den gravida tjejen, men hon vet att han fortfarande är kär i den andra tjejen. Jag tycker så extremt synd om barnet som ska växa upp i den relationen. Barn förtjänar ett kärleksfullt hem, och det kan en förälder lika gärna skapa.

    Det kanske är ett hårt tips, men försök att vara arg istället för att vara ledsen. Du kommer fixa det. Du kan också om du vill hitta någon mycket bättre person att leva tillsammans med. Min gamla arbetskompis som blev lämnad med den 2-veckors gamla dottern är nu nykär, lyckligare än någonsin och har i princip ingen kontakt med barnets pappa, då han till och med var för omogen för att vilja vara en del av sin dotters liv.

Svar på tråden Han lämnade mig i v30