Inlägg från: Anonym (Betala) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Betala)

    Bo hemma

    Anonym (Sss) skrev 2019-05-12 15:37:12 följande:

    Tror det blir lång tid tills jag sliter mitt hår typ..

    Vi har ju tanke på att byta ner oss från denna 5a till en 2a. Då det var jag och gubben.


    -3000kr för hyra samt tillgång till el. Eventuellt tvättmedel och sköljmedel. Dock får han väl boka egen tid i tvättstuga för att tvätta sina kläder samt handduk och sängkläder.

    -Egna räkningar får han stå för som exempelvis telefonabonnemang och för utökat bredband om han spelar, om fallet inte är att han nöjer sig med erat bredband.

    -Stå för sin egna matkostnader, alternativt ge er 1000 - 1500kr extra så han kan äta mat i godan ro. Matlagning kan han hjälpa till med om han inte enbart lagar mat till sig själv.

    -Krav att han hjälper till med städning och plockar upp efter sig själv.

    Han är 22 år och en vuxen individ. Därefter har han mycket pengar över så han kan lägga undan till eget hem om han inte är ute efter hyresrätt.
  • Anonym (Betala)
    Anonym (Sss) skrev 2019-05-12 16:11:18 följande:

    Finns inte tvättstuga utan ingår tvättmaskin och torktumlare i lägenheten.

    Laga mat kan han inte typ bara steka köttbullar koka makaroner eller en påse nudlar. Han har bränt sönder en kastrull och fläkten engång pga att gam glömde smör i Kastrullen..

    Vuxen... Min sambo måste inse det oxå...


    Då får hans pappa helt enkelt lära honom att laga mat. Föräldrars ansvar går bland annat ut på att förbereda sina barn för en framtid där dom ska kunna stå på egna ben. Att curla sina barn är inte att hjälpa dom, snarare stjälpa dom. Herregud människan är 22år.

    Finns inte tillgång till tvättstuga så får han tvätta sina egna saker i tvättmaskin. Varken du eller hans pappa ska göra det åt honom.

    Pinsamt. Han och hans föräldrar bör skämmas
Svar på tråden Bo hemma