Inlägg från: Anonym (J) |Visa alla inlägg
  • Anonym (J)

    Hur ofta träffar ni älskaren/älskarinnan

    Träffas varje vecka, och gjort så i tre års tid. Underbar älskare. Tidigare på hotell eller bil men nu har han eget. Känns bra att träffas så ,man hinner bygga upp en längtan och sexet blir så hett.

  • Anonym (J)
    Anonym (Variation) skrev 2019-05-14 07:49:27 följande:

    Det tveklöst bästa är att gå till bordeller. Då får man en ny ung snygg tjej varje gång, och det är nästan garanterat att det inte kommer fram till frugan. 

    Jag brukar gå ungefär varannan månad 


    Bordeller? Finns dom ens eller bor ni utomlands?
  • Anonym (J)
    Anonym (Variation) skrev 2019-05-14 08:03:28 följande:

    Vi bor utomlands 


    Ok då förstår jag
  • Anonym (J)
    Anonym (Dagdrömmare) skrev 2019-05-15 11:28:27 följande:

    Är det inte svårt att hålla det hemligt för din partner när ni träffas så ofta?


    Jag jobbar natt och är ledig dagtid så passar på att träffas nån timme eller två , tidigare i bilen men nu som sagt hemma hos honom. Han jobbar skift. Ibland är vi tillsammans en hel natt, min man har ingen större koll eller intresse av mitt schema men där är jag mer försiktig så han inte börjar väcka misstanke. Det blir mer sällan, oftast en max två gånger i månaden.
  • Anonym (J)
    Anonym (Dagdrömmare) skrev 2019-05-20 22:30:30 följande:

    Aha. Träffar du honom för att sexet med din man inte är tillräckligt bra? Jag menar älskar du din man och vill ändå stanna med honom? Jag tycker det vore svårt att hålla sig från att bli förälskad i sin älskare.


    Min man är några år äldre än mig och hans förmåga har absolut försämrats och han har heller inte samma lust längre. Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på frågan om jag älskar min man, vi har varit tillsammans i över 20 år och har 4 barn tillsammans ,och han är helt klart en del av mig. Ibland känner jag att jag vill lämna och bygga mitt egna liv, har alltid varit den som tar hand om allt och alla och skulle kännas så skönt och en sån frihet att bara få tänka på sig själv ibland. Tror att det är därför jag behöver dom här stunderna att bara få komma ifrån. Jag är förälskad i stunderna , har inga problem med att hålla isär sex och förälskelse.
Svar på tråden Hur ofta träffar ni älskaren/älskarinnan