• UndrandeSökare

    Bra storlek och värden? Varför tappar jag då graviditeterna?

    Längtar88 skrev 2019-05-14 12:45:57 följande:

    Någon annan som har tankar dela med sig av till mig?


    Vilka var referensvärden (dvs mellan vilka värden provsvaren ska ligga) på dina provsvar? det kan vara relevant att veta. Jag har hört av andra att man ska ligga runt det lägsta referensvärdet i prolaktin, absolut inte över 300.

    Förhöjt prolaktin kan orsaka missfall, man behandlar det med Pravideltabletter eller Norprolac tabletter men kan vara svårt att få hjälp med det i Sverige enligt min erfarenhet.
  • UndrandeSökare

    Längtar88- Jag beklagar verkligen det du fått utstå.

    Jag vet hur jobbigt det är med missfall och hur ansträngande det är att slåss mot svensk sjukvård.

    Jag och min sambo har haft 6 missfall, inga barn sen innan. Efter 3e missfallet fick vi göra en svensk missfallsutredning, som tyvärr inte visade något för de tog för få prover.

    Jag hittade då Atentråden " Vi som snart är gravida efter utredning i Aten" och vi reste till Life clinic i Aten där vi fick en mycket bättre utredning än den svenska. Det visade sig att mina missfall beror på att jag har en koagulationssjukdom och överaktivt immunförsvar. Behandlingen består av Trombyl, Fragmin, Kortison och intralipiddropp.

    Så om du orkar fortsätta kämpa så kom till Atentråden, där finns många i samma situation som oss, som redan lyckats med behandlingen som jag nämnde ovan.

Svar på tråden Bra storlek och värden? Varför tappar jag då graviditeterna?