• Barnlängtan31år

    IVF maj 2019

    Hoppar in här också! Är med i flera olika trådar här på familjeliv, skönt att läsa om andras resor och få dela med sig av vår :)

    Oförklarligt och ofrivilligt barnlös sedan juli -17. Ivf- start i mars -19. Äggplock i april. Totalfrys pga risk för överstimulering. 12 ägg, 5 befruktade, 3 blastisar till frysen. Inväntar otåligt på FET som jag hoppas blir i början av juni. Kan tillägga att vi aldrig fått ett plus på en grav-sticka. Vore helt overkligt att få se ett plus! Hoppas såklart innerligt på att det kommer ske i år, helst i juni :)

  • Barnlängtan31år
    Ölandstoka skrev 2019-05-20 17:40:20 följande:

    Det är lite svårt att hålla isär alla trådar man är med i och följer :) Hur var det med din cykel, är den regelbunden så att du vet ungefär när det blir?


    Ja, den är hyfsat regelbunden, typ mellan 27-32 dagar lång. Hoppas på kort denna månad så att det snabbare blir insättning :) Men det kanske är bättre med en längre om man vill ha tjockare slemhinna, eller nått :)
  • Barnlängtan31år
    Hoppet19 skrev 2019-05-20 18:12:41 följande:

    Hej! Jag fick också totalfrys i slutet på februari. Har hunnit med ett FET som tyvärr inte tog sig. Imorgon är de dags för nästa försök! Gör du FET i naturlig eller stimulerad cykel? 


    Spännande! Håller tummarna för att det ska lyckas denna gång! Eller ja, spännande kanske är fel ord, mer nervöst kanske :)

    Jag ska göra det i naturlig cykel. Du då?
  • Barnlängtan31år
    Ölandstoka skrev 2019-05-21 08:22:44 följande:

    Hur mår ni andra under spruttiden? Jag är generellt dålig på att snappa upp symptom och jag har ju fortfarande lite krämpor sedan mensstarten men tycker att brösten känns mer ömma för var dag. Tycker mig att det molar lite som kring äl också men det kanske är inbillning? Tog tredje menopur igår.


    Jag mådde okey trots att jag hade en del symtom. Jag fick väldigt spända bröst och bröstvårtor. Var tung i buken på ett konstigt sätt. Var trött i slutet och kände lite diffust illamående på morgonen. Hade även ökade flytningar. Vet inte om jag kände extra mycket på grund av alla mina folliklar som snabbt bildades... Det är nog väldigt olika :)
  • Barnlängtan31år
    Loviisa89 skrev 2019-05-22 13:48:04 följande:

    Nu har vi äntligen fått besked om att äggplock blir på fredag! Det blir dock totalfrys då mitt östradiolvärde var så högt, så blir väl inte insättning föränn efter sommaren :/


    Vet hur känslan är att vänta på insättning... Riktigt segt! Men det positiva är att kroppen får komma i fas och att hormonerna går ur kroppen.
  • Barnlängtan31år
    zey skrev 2019-05-22 20:08:17 följande:

    Det var ett 5 dagars, plussade svagt på RD 10 men idag (RD11) syntes plusset lite mera :)!


    Åh, vad häftigt! Grattis :)
  • Barnlängtan31år
    Mudcakemonster skrev 2019-05-22 21:56:35 följande:

    Joo jag testade ikväll men fick bara en underlig svart prick och ser nog inget annat. Skit.


    Konstig prick!

    Hoppas du testade för tidigt och att det vill bli ett sträck inom några dagar!

    Usch, vet hur många grav-test som jag sett tomma efter två år av försök... Men dag SKA komma!! Känns iaf skönt att man äntligen börjat med IVF.

    Håller tummarna!
  • Barnlängtan31år
    Barnlängtan31år skrev 2019-05-23 08:36:58 följande:

    Konstig prick!

    Hoppas du testade för tidigt och att det vill bli ett sträck inom några dagar!

    Usch, vet hur många grav-test som jag sett tomma efter två år av försök... Men dag SKA komma!! Känns iaf skönt att man äntligen börjat med IVF.

    Håller tummarna!


    Haha, en dag SKA det komma, ska det ju stå såklart!
  • Barnlängtan31år
    Ölandstoka skrev 2019-05-24 10:43:41 följande:

    Vul idag på sprutdag 6 och jag har varit så nervös! 3 stora och sju mindre som hon trodde skulle komma ikapp :) Känns lugnande. Får se i eftermiddag vad som sägs om blodprovet men gynekologen trodde på plock torsdag eller fredag nästa vecka :)


    Det låter som att det kan bli lagom många :)
  • Barnlängtan31år
    zey skrev 2019-05-23 11:27:43 följande:

    Jag håller tummarna att det är ett bra tecken!! Mensen ska inte komma för dig <3!

    Tog ett nytt test nu på morgonen och då blev det ett ljust sträck nästan på en gång :)! Så börjar faktiskt tro att jag är gravid, ska ta ett digitalt på lördag morgon!


    Åh, vad spännande! Håller tummarna för ett fint digitalt test imorgon!

    Köpte ett digitalt grav-test för över ett år sedan som jag fortfarande inte testat med (testade med billigare stickor). Hoppas verkligen jag får använda det snart :)
Svar på tråden IVF maj 2019