• Najo

    IVF maj 2019

    Marita B skrev 2019-06-12 03:27:42 följande:

    Vi klarade av att vänta till kl 03 ???? ?Morgonurin? på ruvardag 7 med två stycken 5-dagars blastocyster. Stickan visade svagt positivt. Svagt, men ändå tydligt för ögat. Vi gläds dock med försiktighet. Det finns (kanske) en risk att den injektion Gonapeptyl jag fick i samband med FET kan påverka resultatet (?)

    Någon som har kunskap om detta?


    Åhh en till! Borde inte påverka nu! Vågar mig på ett grattis!!
  • Najo

    Har inte tänkt att testa innan fredag iaf men jobbar hemma idag och vet inte hur jag ska göra. Orkar inte se ett neg test, samtidigt känns det som jag borde vara gravid. Total ångest!

  • Najo
    Ölandstoka skrev 2019-06-12 08:11:05 följande:

    Usch, sitter och funderar hur jag ska orka jobba. Igår fick vi besked om noll till frysen och någon timme senare kom spottings. Det har blivit mer idag och tillsammans med mensvärken så har jag gett upp helt. Tror att mensen kommer redan idag eventuellt, den ökande mensvärken säger det iaf.

    Så nu blir det till att deppa ihop totalt några dagar, till lördag måste jag umgås med en massa barn och några gravida så jag är ändå glad att det hände nu och inte typ fredag.

    Hur går det för dig?


    Jag hade horribel mensvärk 20h med start lö kväll... sedan i må normal molvärk... aldrig hänt mig under en ruvning. Trodde också det var totalt kört. Kollade mensen var 5e min i 20 h. Var totalt slutkörd efteråt. Ge inte upp än.
  • Najo
    Ölandstoka skrev 2019-06-12 08:50:41 följande:

    Det är kört, mensen kom redan nu. Hoppas det går bättre för dig.


    Jäkla skit! Det är nog med denna helvetesprocess, det är just vi ivfare som ska lyckas! Det kommer att gå bra till slut. Sörj detta och sedan kommer kämpenni dig tillbaka och det kommer att gå vägen ngn gång. Det gör det för de allra flesta!
  • Najo
    LLW skrev 2019-06-12 08:55:29 följande:

    Nej fy fan vad tråkigt :( såg att du skrev längre ner att mensen kommit nu. Beklagar att det inte gick och att ni inte fick några till frysen. Så jävla tungt det är att få ett sånt besked. Som att någon sparkar på en medan man redan ligger ner. Ta din tid och sörj, man behöver det. Orken och viljan att försöka kommer tillbaka, men just nu får allt kännas skit och hopplöst!

    Jag väntar fortfarande. Räknar med att mensen kommer på söndag som den gjorde sist, men har haft en del blödningar jag inte hade förra gången. Brösten känns väldigt svullna och det värker en del i ryggen/höfterna. Men allt det är säkert lutinus. Kanske testar imorgon. Om det är något borde det bli positivt då, så slipper jag gå runt och undra mer.


    Förstår helt... jag funderar hrla tiden på att testa. Men jag tror inte jag vågar. Ska på skolavslutning kl 13 och grejar inte att gå på det om neg.
  • Najo
    mmichaela skrev 2019-06-12 09:41:40 följande:

    Oj, vet inte vad som hände men min text blev vit, jag försöker igen: 

    Hej!

    Jag och min kille har precis påbörjat vår första IVF på Livio Kungsholmen i Stockholm, är det någon mer här inne som gör där eller i Stockholm?

    Jag har läst nästan allt ni skrivit här i denna tråden och tycker det är så otroligt att ni delar med er och känner nu att jag själv också behöver dela för att bidra till andras fördel. Jag upplever att folk i allmänhet talar illa om familjeliv som forum men jag kan inte tänka mig något bättre än att få läsa om andras faktiska upplevelser. 

    Vi är inne på vår åttonde behandlingsdag och var på ultraljud igår. 6 respektive 2 äggblåsor som såg fina ut, ska tillbaka på fredag för ultraljud och förmodligen äggplock på måndag. Ska bli så spännande men jag är nervös. Ni som gjort äggplock innan, gör det ont? Jag läste att man kan få lugnande innan, tog ni det?

    Ölandstoka - Ska ni försöka igen? 

     


    Välkommen! Man får lugnande och smärtstillande. Har knappt känt ngt alls (har gjort 3 ivfer). Vet dock att det är individuellt.
  • Najo

    Hej alla! Jag får äta upp det, trodde jag var gravid. Men det är jag inte, ett stort fett minus! Lycka till alla!

    Kram

  • Najo
    Barnlängtan31år skrev 2019-06-12 11:00:20 följande:

    Vilket gravtest tog du?

    Jag har köpt hem massa test som var Gravidotetskollens egna stickor. Tog ett av dem igår och blev helt knäckt, visade jättesvagt plus, knappt synbart! Men åkte sen o köpte apotekets som visade tydligt plus. Vidriga test. Läste om att det har varit fler som fått falskt negativt av de stickorna.


    Jag var mer än 70% säker att jag var gravid... piss också

    Jag tog först RFSU som man skulle vänta 5 min på. Såg direkt att det var kört. Så jag tog det enda digitala clearblue jag hade och blev neg... nör jag sedan gi k tillbaka till rfsu tyckte jag mig se ett svagt streck. Men det går inte att fånga på kameran...
Svar på tråden IVF maj 2019