Inlägg från: Anonym (qwerty) |Visa alla inlägg
  • Anonym (qwerty)

    Skolavslutning - dåligt samvete

    Haha, herre gud vad det daltas. Det måste väl ungarna lära sig att ibland går jobbet före. Det är väl bara att förklara och du verkar ju ha en vettig unge som du säger. Han dör inte av att bli lite besviken. Du har ju börjat ett nytt jobb för tusan, det är viktigt att ta sitt ansvar där och viktigt att du visar ditt barn det. Du är säkert en närvarande förälder alla andra dagar.

    Jag har också bytt jobb ganska nyligen och det innebär att jag måste ta ut semester för att vara med på skolavslutningen. Det tänker jag inte göra. Jag har inte hur mycket semester som helst och måste prioritera och de förstår det. Men jag har varit på alla tidigare skolavslutningar och jag är en otroligt närvarande förälder hela tiden. Mina barn kommer inte att ha traumatiska minnen av att jag inte kan vara med på skolavslutningen i år. 

  • Anonym (qwerty)
    baralillatant skrev 2019-05-16 12:28:03 följande:

    Att be om ledigt för skolavslutning är ingen big deal. ?Alla? föräldrar går på avslutningarna. Mina var dom enda som inte kom för att dom jobbade när jag var liten. Jag är fortfarande sur för det 25 år senare..

    Men om jag var ditt barn skulle skadan vara skedd redan, eftersom det inte var självklart för dig att komma.

    Men det blir ju såklart något bättre om du dyker upp ändå.


    Det är ju skillnad på att aldrig komma och på att missa en gång. Skulle du varit sur idag om de missade när du gick ut, säg tredje klass, men kom på övriga?
Svar på tråden Skolavslutning - dåligt samvete