Inlägg från: Sälkut2012 |Visa alla inlägg
  • Sälkut2012

    Vi som precis plussat efter IVF

    Hej! Ny i tråden efter 2 års egna försök och missfall och utomkvedshavandeskap... nu gjorde vi ivf i våras och jag plussade i förrgår (rd 6) svagt efter ett naturligt fet. Igår på rd 7 var testet lite starkare men fortf svagt. Tänk att oron tar över glädjen att plussa ????

  • Sälkut2012

    God morgon tjejer!

    Här har vi gått in i vecka sex och tidigare sedan plusset på ruvardag 6 mått råtta. Jag har mått illa och molvärk och ömmande bröst. Men sedan igår morse ingenting alls! Inte ett symtom. Med många missfall i baggaget så blir jag ju sjävklart galet orolig. Har ni varit med om liknande?

    Jag vet att jag inte kan påverka utkomsten av detta men symtom men hjälper mig vara trygg i att något växer där inne iaf ????

  • Sälkut2012
    Solros80 skrev 2019-06-15 08:40:01 följande:

    Grattis till plusset sälkut2012! Mina symptom varierar från dag till dag. Ibland är brösten väldigt spända och ömma medan de inte alls känns vissa dagar. På samma sätt har illamåendet varit olika från dag till dag. Jag tror inte att du behöver vara orolig. Njut istället av att få en liten paus. Rätt vad det är så mår du pyton igen ska du se. Uppdatera oss gärna om hur det går för dig och lycka till så länge!


    Jag vet!! Jag borde slappna av och njuta av de få dagar jag kanske får utan kasst mående. Men det är ju så svårt ???? man vill ju bara veta att det lilla pyret stannar kvar och utvecklas. Inte tillbakabildas!

    Jag får hålla lite is i magen. Trots att det är svårt med baggaget man har med sig
  • Sälkut2012

    Här är vul i nästa vecka och är nu i 6+ 3 iaf utan mängder symtom men inga blödning far etc. så låt oss hoppas att detta fet fastnade ??????????

Svar på tråden Vi som precis plussat efter IVF