• Anonym (***)

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-15 21:42:57 följande:

    Tackar så hemskt mycket för ditt svar. Jag uppskattat det. Men det känns så främmande och sjukt att inte leva med han som är min bästa vän som man alltid pratar och gör allt med men attraktionen och lusten finns inte kvar.. men hur tusan vågar man ta steget :/


    Får inte ihop dina olika inlägg om din pojkvän. Han är din bästa vän, ni kan prata om allt och gör allt tillsammans, men ni har även bråkat hela tiden och du känner ingen attraktion för honom.

    Om du inte vågar ta  steget ut och göra slut, så säg upp kontakten med den nya. Känns väldigt respektlöst att du ska träffa någon som du är attraherad av när du redan är upptagen. 
  • Anonym (***)
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 19:02:38 följande:

    UPDATE:

    Efter att ha läst flera av era kloka ord här har jag skrivit till den andra killen. Jag har frågor om vad han anser om en tjej är i ett förhållande som inte varit bra på riktigt länge om han anser det moraliskt fel att träffa en annan kille för en pratstund som hon fått upp ögonen för.

    Jag säger inte att jag skall göra det, jag vill bara veta hans respons.

    Som ni säger, attraktionen är noll i min relation, han har inte kysst mig sen 2018. Jag är ung och jag måste våga. Känns som en stor process att flytta isär bara. Hjälp.


    Så istället för att ta itu med ditt dåliga förhållande, så tar du kontakt med en annan kille. 
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?