Inlägg från: cosinus |Visa alla inlägg
  • cosinus

    Att hålla jämna steg med röran i hemmet - hur gör ni med alla prylar, träningskläder, damm?

    Vi gör det inte, håller jämna steg alltså.

    Träningskläder hamnar oftast på golvet i tvättstugan. Vid nästa pass så får man då antingen fiska upp sina slängda träningskläder ur röran eller hitta dem på klädstället rena och torra. Eller då i sista fall i en låda i hallen där alla rena träningskläder hamnar.

    Benskydden brukar hittas i tvättstugan, skorna i hallen och vattenflaskan på golvet i bilen. Sonens bricanyl är ett ständigt irritationsmoment då den alltid måste gås skallgång efter före träning.

    Min mamma sa en gång "för att ha det så stökigt har ni det förvånandsvärt rent ändå" Så det är väl det som funkar, att hålla en sanitär nivå ändå.

    Vi dammsuger när det behövs, dammtorkar när det börjar se ut att behövas o s v.

    Barnen drar numera tack och lov inte hem så mycket men en period gick det mesta i princip direkt till pappersinsamlingen. Kommer det hem 20 teckningar per dag slutar man liksom bry sig efter ett tag :)

    Jag skulle gärna ha städhjälp, mannen vägrar för han menar på att har man väl plockat i ordning så kan man lika gärna dammsuga och skura också. Sant för all del men jag vill åt den där pressen att måsta göra det varannan vecka medan han bara tycker det skulle kännas jobbigt.

  • cosinus
    Alexi skrev 2019-05-18 11:17:50 följande:

    Tack för alla svar, jätteintressant! Herregud vad tid vi alla lägger på sånt här!

    Men hur gör ni med träningskläder, om vi nu tar fotboll som exempel. Tvättar ni barnens träningskläder mellan varje träning?


    Nä det gör jag inte. Om det inte varit regn på lerplan. Strumpor har vi massor av så de byts men shorts och t-shirt tvättas inte mellan varje omgång.

    Här är det heller inte krav på att man måste träna i klubbens färger så t-shirts funkar vilken träningströja som helst.
Svar på tråden Att hålla jämna steg med röran i hemmet - hur gör ni med alla prylar, träningskläder, damm?