Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Man, vad skulle du tycka om din partner aldrig fick orgasm vid sex

    Alltså..betyder "sex" i den här tråden samlag? Annars är det ju rätt gräsligt att den ena halvan i en relation aldrig får orgasm...

  • Anonym (M)
    Anonym (Ja vad?) skrev 2019-05-17 08:22:50 följande:
    Har fått orgasm en gång tidigare med en man. Men annars har jag aldrig kunnat få orgasm vid sex. Jag är extremt rädd att min man ska tröttna på mig om jag inte får orgasm. Fejkar ju nu tyvärr.
    Hade blivit otroligt sårad om min partner hade fejkat någonting med mig..och även rätt förbannad, helt klart.
  • Anonym (M)
    Anonym (Ja vad?) skrev 2019-05-17 10:25:08 följande:
    Jo det vet jag, för i början när jag försökte smeka lite därnere så tog han bort min hand. 
    Och när du frågade varför han gjorde det så svarade han vaddå?

    Jag har ju alltid gillat när partnern smekt sådär mer än när jag själv gör det..blir liksom bättre precision när jag själv gör det men oändligt mkt mer upphetsande när ngn annan står för smekandet...varför vill han inte göra det då?!

    Alltså, varför ha sex överhuvudtaget om inte båda gillar det?! Vem vill ligga med ngn som egentligen inte vill...en sadist eller ngt i dom trakterna? Såå märkligt.
  • Anonym (M)
    New Dawn skrev 2019-05-17 11:23:29 följande:
    Fast sadist är väl att ta i. De har ju sex som båda njuter av, utifrån hans synvinkel. Hon fejkar ju och om han inte förstår det kan man inte anklaga honom egentligen. Visst låter det trist att ta bort handen, men eftersom hon njuter på andra sätt kan han ju uppfatta det som att det blir bättre om hon låter bli att smeka sig.
    Jo, hade ju bråttom när jag skrev så det är ju fel. Hon lurar ju honom så att han tror att hon tycker att det är superskönt och kommer av in ut-liggande. Fast hur han inte märker att det är ljug är mer än jag förstår. 
  • Anonym (M)
    Anonym (Ja vad?) skrev 2019-05-17 11:31:22 följande:
    Jag har inte frågat varför han gjorde så, antog att han inte gillade det helt enkelt. Svårt för dig att förstå kanske, jag vet inte? Men vi vill ju båda att jag njuter vid sex men jag kan ju inte det.
    Ja, det är svårt för mig och andra att förstå. Men du ville ju använda handen så då njuter du ju av det? Eller hade gjort om du stått på dig.

    Är sex synonymt med samlag för dig? Eller gillar du inte någon form av sex alls?
  • Anonym (M)
    Anonym (Ja vad?) skrev 2019-05-17 12:04:47 följande:
    Ja sex för mig är samlag, alltså vanligt sex. 
    Nu släpper jag det här och...som någon skrev, lämnar dig åt ditt öde.

    Men när ska du förstå att vaginalt samlag bara är en liten del av allt man kan göra och komma av? Få, mkt få kvinnor får orgasm av det enbart. Jag får det men det är riktigt ovanligt. Och hur kul skulle det vara att bara göra det? Som att äta samma maträtt varje måltid. 
Svar på tråden Man, vad skulle du tycka om din partner aldrig fick orgasm vid sex