Inlägg från: Anonym (Igen!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Igen!)

    Man, vad skulle du tycka om din partner aldrig fick orgasm vid sex

    Oj vad du startar trådar om samma saker. Minst 1 tråd i veckan om samma sak fast med olika vinklar.

    Jag vet att du inte vågar prata med din kille. Jag vet att du tycker det tar för lång tid med samlag. Jag vet att du fejkar för att få det överstökat. Jag vet att du förlorade din gamla kille pga sexet. Och nu är du rädd att samma sak ska hända. Men vet du. Jag tror inte alls att det har med sexet att göra utan er kommunikation! Ni måste prata med varandra för helvete! Det måste du väl någonstans inuti ändå förstå? Vi kan inte göra ett skit när du inte tar åt dig av våra råd.

    Jag är ledsen att det låter grymt men det är frustrerande att du ständigt involverar en massa människor här som verkligen engagerar sig och ger goda råd. Men en vecka senare kommer bara en ny tråd i ny tappning. Är det bekräftelsen du vill ha? Att det är ok att fejka och stänga ute sin kille från relationen?

  • Anonym (Igen!)
    Anonym (Ja vad?) skrev 2019-05-16 20:26:51 följande:

    Varken han eller jag vill att jag onanerar samtidigt som vi har sex.


    Det vet du ju inte eller hur?

    Han hade nog blivit överlycklig om du visade hur du ville ha det. Ingen kille hade sagt nej till det.
  • Anonym (Igen!)
    Anonym (Vårvind) skrev 2019-05-17 22:07:37 följande:

    Ok. Hur vet du att det är samma TS?


    Den här ts startar jämnt trådar om samma stackars kille. Innan honom var det exet. Hon vinklar bara storyn lite för att det ska se ut som en ny ts.

    Tråden går i stort sett ut på att hon klagar på killen för att han drar ut på samlaget tills hon fejkar. Och vad hon ska göra åt det.
  • Anonym (Igen!)
    Anonym (Japp) skrev 2019-05-17 23:24:39 följande:

    Precis så är det. ?Killen vill hålla på 15-20 min innan han kommer, hur ska jag få honom att komma fortare??

    Eller ?Är det okej att säga till att det gör ont vid sex, det gör ju bara ont i två minuter??

    Självklart har TS aldrig kommit vid sex och skulle aaaaldrig smeka sig själv under samlag. Killen har naturligtvis aldrig slickat eller på något annat sätt försöka ge njutning för det är ju såååå pinsamt! Sex är till för mannens njutning ju!

    Tror det är någon finnig torårspojke som roar sig vi datorn.


    Detta är nog mer en tjej som har det väldigt svårt i livet. Det är inte normalt att vilja outa sitt liv så här på fl. Hon lever för att få kommentarer om hennes ?sexliv?. Att få ta på sig offerkoftan och vältra sig i allas ömkan och tips. Sen när kicken är borta startar hon en ny tråd om samma stackars kille. Tänk om han hade sett alla dina trådar?!

    Det är väldigt liten sanningshalt i trådarna. Det är sant att hon fejkar och hela den biten. Men hon får det att verka som om de har pratat och faktiskt kommit fram till att det bästa sexet för dom är när ts fejkar. För då kan hon få mer ömkan och fler tips. Men skulle någon säga att det är fel på killen... oj, nä då tar hon på sig en ny rock där hon talar om att ingen av dom vill ha det på annat sätt.

    Är måttligt trött på den här människan. Att hon aldrig tar åt sig?!
  • Anonym (Igen!)

    När killen väntar in dig och stannar upp och du säger att han kan komma för du är inte ens är nära orgasm ännu. Vad gör han då? Öser han på och sprutar eller väntar ytterligare tills du fejkar? Nä precis. Det har aldrig hänt ens! För vet du vad. Hade en normal man fått höra det varje gång de hade sex så hade han med all säkerhet frågat vad han kan göra för dig. Då svarar du: jag har nått på hjärtat som tynger mig enormt. Och så berättar du att du känner dig tvingad att fejka orgasm. Och att du kan komma vid onani när klitoris blir stimulerad, men att du upplever att han inte är intresserad av det, vilket har gjort att du känner dig hämmad och pressad att fejka. Och efter det samtalet börjar ni om helt. En sexolog hade rådat er att inte ha penetrerande sex på ett bra tag. Istället utforska varandra pp andra sätt. I början kan det räcka att ligga sidan om varandra utan att röra varann. Bara se och beundra varann. Berätta vad ni tycker om hos varandra osv.

    Du förstår säkert (typ hundra gånger om dan) att det är dömt att misslyckas. Om ni älskar varandra så bryr man sig om den andre. Hade du inte brytt dig om honom alls så hade du inte startat hundra trådar om samma sak. Du hade inte låtit honom använda dig som hål osv.

    Leta upp en sexolog på Google och sök hjälp att lära dug kommunicera. Är du lika kortfattad och otydlig i verkligheten så förstår jag inte hur detta ska kunna lösa sig alls faktiskt.

Svar på tråden Man, vad skulle du tycka om din partner aldrig fick orgasm vid sex