Inlägg från: Anonym (Sant?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sant?)

    Greta Thunberg är överskattad

    Anonym (elak högerpopulist) skrev 2019-07-07 12:53:41 följande:

    Ja, det är faktiskt en jäkla bra grej att grödor växer som aldrig förr och öknarna minskar tack vare mer koldioxid. Särskilt sedan vi bara blir fler och fler som behöver mat. 


    Att öknarna minskar är bra för att vi får mer gröna skogar som kan binda koldioxid. Det ger oss en chans att rädda jorden. Inte att odla på dessa områden.

    Är glad att du kommer med riktig info och argument. Inte bara klanka ner på alla oss i största allmänhet som lyssnat på forskarna
  • Anonym (Sant?)
    Konservativ skrev 2019-07-07 14:50:20 följande:

    Hon utnyttjas av sina vidriga föräldrar i marknadsföring och av vänstern i allmänhet som skiter i det mesta, inkl. miljö, bara de får ännu en anledning att beskatta svenskarna.

    Sveriges debatt är verkligen på en femtonårings nivå. Åtminstone det har hon bevisat. Att Afton**** hänger på är inget konstigt. Det våldtäktsbladet rullar sig i all skit de kan hitta. 


    Källa på det ? Jag har sett sakligare inlägg. :)
  • Anonym (Sant?)
    Konservativ skrev 2019-07-07 21:46:04 följande:

    Mitt inlägg var helt sakligt ehuru kanske skrivet i någon affekt. Det är upprörande att femtonåringar utnyttjas. Hade det varit något annat hade det kallats barnarbete. Men, som någon skrev förut, hennes vidriga föräldrar tillhör eliten så

    då gäller inte vanliga regler. 


    På vad sätt skulle hon utnyttjas ? Hennes föräldrar har ju försökte att avråda henne men ser att hon mår bättre än på länge.

    Barnarbete kan det ju inte vara, dels för att det inte är arbete och dels för att hon är 16 år och får arbeta.

    Vad har du för belägg för att hennes föräldrar ör vidriga?
  • Anonym (Sant?)
    Anonym (G) skrev 2019-07-08 06:31:30 följande:

    Finns det verkligen någon som på riktigt har flygskam?

    Så oerhört patetiskt att snöa in på obetydliga småsaker. Även om så alla flygningar ställts in för all framtid så hade det inte påverkat klimatet ändå. Flygens utsläpp är en obetydlig del av de totala utsläppen.

    Hoppas du får en härlig semester förresten!


    Den största delen av jordens befolkning flyger aldrig någonsin. Om alla skulle flyga som vi svenskar gör skulle det få katastrofala följder. Men du kanske tycker att vi svenskar är lite mer värda och har mer rätt att flyga än andra?
  • Anonym (Sant?)
    Anonym (G) skrev 2019-07-08 09:02:36 följande:

    Det kan du applicera på det mesta av medelpersonens beteende i väst. Vi utgör trots allt jordens överklass. Så dags att flytta ut i skogen och leva på vad den har att ge i så fall.

    Hade en rolig diskussion med en f.d. vän för ett par år sedan som beklagade sig över att jag inte sorterade plast. När jag påtalade att han till skillnad från mig körde bil och att han borde sluta med det, blev det tyst på honom.

    Det är det som är utmärkande för den moraliserande människan. Hyckleri och åter hyckleri.


    Jadå du har helt rätt.

    Jag kör inte bil men lever ändå fortfarande över mina tillgångar.
  • Anonym (Sant?)
    Anonym (ångermanlänning) skrev 2019-07-11 23:31:56 följande:

    Elbrist? Vi säljer ju överskott och med utbyggnad av förnybart kommer det bli ännu mer. Förbättrar vi nätet kommer det dessutom öka ännu mer. Sen är elbilar bättre än bilar som går på fossilt. Dom har mindre driftkostnad, skitar inte ner lika mycket, går bättre. Finns bara fördelar.


    Inte bara fördelar. Bara om man kör väldigt långt. För oss som inte använder bil till vardags skulle det inte vara klimatsmart med en elbil. teknikensvarld.se/elbilars-batterier-paverkar-klimatet-kraftigt-481493/

    Dessutom problem med all litium och kobolt som skulle behöva brytas.
  • Anonym (Sant?)
    Dr Nail skrev 2019-07-11 23:38:22 följande:

    Överskattad för att hon inte kommer göra nån skillnad. Hon kan inte förändra något öht förutom sitt liv genom att bli kändis.


    Hon har ju förändrat inte bara sitt liv utan många andras liv redan. Bland annat mitt.
  • Anonym (Sant?)
    Rataxes skrev 2019-07-13 11:53:34 följande:

    Elbil? Kanske passar för en innerstadspajas, men inte för mig. Varför i helvete skulle jag köpa en snordyr bil som inte tar sig mer än 40 mil och inte kan dra en släpvagn?


    Elbil passar för den som pendlar med bil till jobbet. För oss i stan är det helt meningslöst. Elcykel förespråkat jag för oss stadsbor.
  • Anonym (Sant?)
    Anonym (Xx) skrev 2019-07-13 18:19:44 följande:

    Ja hon är överskattad. Hon är ett barn och bör på en hel del diagnoser. Jag ifrågasätter verkligen lämpligheten för det och att media hela tiden ska hålla henne vid liv.


    Sluta kritisera att hon är ett barn och har diagnoser. Har hon att något fel eller något som inte stämmer?
  • Anonym (Sant?)
    Rataxes skrev 2019-07-13 18:49:12 följande:

    Då ska jag alltså skaffa mig ytterligare en bil för att pendla till jobbet med.

    Suck


    Nej nej. Fortsätt pendla med din gamla bil. Men den dag du BEHÖVER byta bil, fundera på en elbil.
Svar på tråden Greta Thunberg är överskattad