• Oerhörd

    Partnern erbjuder dig ha sex med andra - gör du det?

    Anonym (Frikort) skrev 2019-05-16 18:08:23 följande:

    Om din partner berättade att hen går igång och brukar fantisera om att du har sexmord andra. Du blir uppmuntrad att ha sex och din partner kommer inte vilja ligga med någon annan efter detta. Skulle du göra det?


    Frågeställningen passar inte riktigt. Min man gillar inte direkt att jag har sex med andra, men han är helt ok med det, och naturligtvis ligger han med vem han vill också.
  • Oerhörd
    Anonym (Nope) skrev 2019-06-22 00:47:23 följande:

    Inget för mig. Jag är monogam och känner mig illa till mods av öppna förhållanden. Allt jag vill uppleva vill jag uppleva med min nuvarande. Intimiteten blir starkare så, när det bara är vi två, och kärleken starkare. DÄREMOT brukar vi tillsammans "snuskprata" om gruppsex när vi har sex Lite som att fantisera om lesbisk sex utan att vara homo- eller bisexuell.


    Jag upplevde det helt och hållet tvärtom, att intimiteten fick helt nya dimensioner när vi efter några årtionden som troget monogama gick över till ett öppet förhållande. Kärleken blev oerhört mycket starkare. Det jag inte hade provat hade jag ingen aning om hur det skulle påverka vår relation. Jag trodde i teorin att det skulle vara bra, men exakt HUR bra hade jag inte ens lyckats fantisera om :)
Svar på tråden Partnern erbjuder dig ha sex med andra - gör du det?