Inlägg från: Faaannyyy |Visa alla inlägg
  • Faaannyyy

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Någon som har molvärk/mensvärk? Fick igårkväll att de gjorde riktigt ont längst ner i magen i en 20 min, nästan högg till föera gånger, sen efter de släppta var jag väldigt öm, minsta lilla stöt/hostning så högg de till. Även haft mensvärk sen igårkväll, både molande längst ner i magen och längst ner i ryggen. De har hållt på hela tiden sen igår, dock inte så ont att jag inte kunnat sova, men värken är där hela tiden. Någon som har/haft liknande?

  • Faaannyyy
    Omstart2019 skrev 2019-05-18 11:54:42 följande:

    Skrev bäckenet men menade blygdbenet


    Okej va skönt att höra, tack så jättemycket för svar!
  • Faaannyyy

    bf idag men såklart ingenting på gång. Räknat med att gå över tiden då de är första barnet. Men är de någon här som prövat förlossningsdrinken/ricinolja? Är sugen på att testa men vet inte om jag vågar, läser om många som prövat de och tyckt de varit jättebra och har satt igång förlossningen, men även om andra som inte rekommenderar de alls.. Och jag vet att bebisen kommer när den är redo och allt de där, men bara kul att höra om någon här prövat eller känner någon som gjort de.

  • Faaannyyy

    Jag är inte så bra på att skriva här men inne och läser dagligen. Jag är på bf+9 nu och allt känns så segt:( känns som man kommer vara gravid för alltid..

  • Faaannyyy
    Syndrom skrev 2019-06-25 10:49:23 följande:

    Bf+11 Eller har bebisen rört på sig? Har BF på lördag fötst :)


    Bf+12 så inte hänt mycket här! Inte långt kvar till bf för dig då:)!
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2