• Anatomy

    Gravid BF juni 2019, del 2

    V.39 imorgon. Mått 36 idag och huvudet fixerat. Bara att vänta och vänta.. 31 grader här idag så har bara varit en pöl av svett. Njöt verkligen i bilen på väg till BM. :)

  • Anatomy
    Linda2barnsmamma skrev 2019-06-07 09:02:02 följande:

    Upp för kontroll nu.. Vakna av att ja börja blöda, blandat med lite vatten.. Så hoppas de e nått på g nu.. :)


    Oh spännande!
  • Anatomy
    franksmatte skrev 2019-06-07 22:45:05 följande:

    Idag vill jag bara gå och dö. Jag har fått riktig foglossning så jag tar mig knappt fram elle upp ur sängen/stolen. Jag gråter av smärta för det gör så jävla ont. Känns som hela bäckenet och bena skall knäckas i split. Tänker på dom kvinnor som får det såhär tidigare i gravidteten, jag lider med dom :( varit hos bm idag hon konstaterade (ny) att barnet var ruckbart, min ordinarie sa sist fixerat. Plus att mitt SF mått skulle ha gått ner enligt den nya.jag så less på det här nu, ge mig tillbaka min kropp jag pallar fan inte att vara gravid längre.


    Usch! Min gårdag var lika usel. Är så vätskefylld att jag inte kan använda mina händer och knappt mina fötter heller. Har gått upp tre storlekar i skor och har handledsskydd dag och natt. Har 11 dagar till BF men de vill testa hinnsvepning på måndag om inget hänt tills dess. Jag låg i sängen framför fläkten och grät hela dagen igår. Kan inte ens klä på mig eller bre en smörgås själv. Tur att det är långhelg så mannen är hemma men vet inte hur det ska gå sen.
  • Anatomy
    Linda2barnsmamma skrev 2019-06-09 14:32:31 följande:

    Inatt kl 02 fick ja första värken.. Var på förlossningen kl 04.

    Sedan kom vår lilla Saga 06.55, 3175g och 51 cm lång ja är kvar över natten med bebis pga av blödningen. Dom vill ha lite koll. Men i morgon åker vi hem


    Supergrattis!
  • Anatomy
    Leeandra skrev 2019-06-09 15:09:45 följande:

    Känns som att de flesta redan fått sin bebis nu, och de flesta i förtid. Hur många är vi egentligen som ännu väntar på våra små? Det är ju en bra bit kvar av juni .


    Jag är kvar! 10 dagar till BF. Möjligtvis hinnsvepning imorgon beroende på hur tappen verkar. Annars inga tecken på att bebis vill ut.
  • Anatomy
    Canama skrev 2019-06-09 18:51:07 följande:

    Imorse kom vår lilla bebis, 4 dagar innan BF.

    Fruktansvärt lång och smärtsam latensfas. Öppnade mig sedan snabbt men fick inte börja krysta då hon hade roterat fel (?) och låg med ansiktet åt fel håll. Så fick kämpa för att få henne på rätt innan jag äntligen fick krysta ut henne.

    Men nu mår vi alla bra :)


    Grattis!!!!
  • Anatomy

    Varit på kontroll nu. Tappen mjuk men fortfarande för mycket vinklad bakåt för att göra en hinnsvepning. Ny kontroll nästa vecka om inget hänt innan dess. 9 dagar till BF.

  • Anatomy
    Anatomy skrev 2019-06-10 11:43:06 följande:

    Varit på kontroll nu. Tappen mjuk men fortfarande för mycket vinklad bakåt för att göra en hinnsvepning. Ny kontroll nästa vecka om inget hänt innan dess. 9 dagar till BF.


    Dock är huvudet helt fixerat och har trängt ner väldigt bra.
  • Anatomy

    Ni som fått tid/vill ha tid för igångsättning. Hur tänker ni med fördelar/nackdelar? Jag är ganska rädd för att sättas igång. Läst så mycket om risken att det drar ut på tiden, sugklocka, kejsarsnitt mm. Men snart kommer jag nog bli erbjuden det eftersom jag har så mycket problem fysiskt.

    Vill helst ha fått testa hinnsvepningen först så hoppas jag är mogen för det på tisdag. Väntar på samtal från BM idag när hon diskuterat min situation med läkaren. Mår psykiskt helt okej så för den delen kan jag lugnt vänta ett tag till. Men att inte kunna klä på mig själv eller bre mig en smörgås är påfrestande.

  • Anatomy
    MelinaG skrev 2019-06-11 14:28:48 följande:

    Var hos bm nyss och fick då tid för igångsättning på söndag. Är inte så sugen på igångsättning, på grund av de nackdelar som du skriver om, men har det inte hänt någon innan söndag så får det bli det ändå. Då har jag gått två veckor över tiden och vågar inte gå längre (rekommenderas heller inte här) pga att moderkakan börjar sluta fungera. Men hoppas ju att det kommer igång av självt innan dess!

    Gjorde en hinnsvepning hos bm och hoppas att den kan ge lite resultat. Hon sa att tappen var mogen och hon kunde känna huvudet, så håller tummarna för att kroppen är i startgroparna nu...

    Har du också gått över tiden, eller pratar man om igångsättning av andra orsaker?


    Jag har 8 dagar till BF men binder nästan all vätska jag dricker. Vaderna och låren är nästan lika tjocka och tårna som korvar. Fingrarna har jag ingen känsel i längre.
Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2