Inlägg från: brallison |Visa alla inlägg
  • brallison

    Hur mycket mat åt 14v kattunge?

    Han äter det han behöver, så jag skulle inte oroa mig för det. Däremot en generell tips - om ni har möjlighet och han ska gilla det så småningom (när han blir större) gå över till BARF och ta bort torrfoder alls

  • brallison
    Howardflynn skrev 2019-05-17 20:05:14 följande:
    Tack för alla underbara tips. Då fortsätter vi som vi göra nu till en början. Ska absolut se över fodret du rekommenderade. Faktiskt aldrig tänkt på att torrfoder inte är bra för katterna, speciellt inte om man ger ett bra foder vilket vi gör. Men ska absolut se över det och prova det du tipsade om.

    Återigen, tack!
    Kvalité på torrfoder skiljer sig i princip bara i andel av kolhydrater - ju mindre det är desto bättre. Men även det bästa torrfordret innehåller alldeles för mycket kolhydrater, därav - torrfoder är inte bra i sig.
    Vilket torrfode anser du att vara bra, förresten?
  • brallison
    Howardflynn skrev 2019-05-21 15:01:50 följande:
    Ja jag har läst lite angående detta nu och vi ska prova att ge honom färskt foder när han har ätit upp det vi har hemma.

    Ja nu jämför jag ju med dem billigare märkena så som typ whiskas osv, men i förhållande till dem tycker jag vi ger ett helt okej foder isåfall. Vi ger nu Applaws torrfoder, har även läst en hel del bra om orijen. Dessa anser jag vara ett bättre torrfoder, det va så jag menade. Sen om torrfoder i sig är det bästa alternativet sa jag aldrig.
    Applaws är helt ok märke. Jag mest tänkte att rätt så många tror på helt alvar att Royal Canin och Hills är bra märke, därför frågade jag om vilket du menade Om ni har inte så mycket kvar, så kan vi använda det som godis och ge bara då och då.
    Tyvärr mina katter ratar BARF i alla dess formerGråter Både köpt och den som jag ibland gör själv, så jag måste fortsätta med torrfoder, men försöker göra livet bättre för andra katter om jag kan
Svar på tråden Hur mycket mat åt 14v kattunge?