• Pierott

    Rädd att jag blir hjärntvättad. Hjälp!

    Anonym (Hjärntvättad.) skrev 2019-05-29 19:49:36 följande:

    Det är kört att fortsätta vara med i gruppen. Helt kört.

    Kunde inte hålla mig och skickade iväg ett meddelande till äldre herren om att jag upplevde handkyssen som ytterst obehaglig.

    Han skrev att han förstår och så skrev jag att han kan kontakta sina tidigare älskarinnor. Då skrev han: Tack för tipset! och blockerade mig på sin Facetime/mobil.

    Jag mailade även då och ville ha en förklaring till varför han handkysste mig eftersom han dagarna innan tagit bort mig på Facebook. Inget svar.

    Eftersom han är mycket äldre än mig och har "hör rang" i gruppen med sin kompetens, överklass, makt och förmåga att dra till sig lyssnare i gruppen då många ser upp till honom kommer de titta snett på mig om jag är där igen.

    Vad ska jag göra? Känns som att "han har vunnit" om jag inte går dit mer.


    Det är iofs ett väldigt långt steg från handkyss till att han vill ligga med dig. Så det var mer en sandlådenivå att skriva att han skulle kontakta sina älskarinnor. Och dessutom skriva långt efter handkyssen och det faktum att ni träffats efter utan handkyss får dig o framstå som slow thinker. Jag kan inte klandra gubben för att han blockade dig, du reagerar väldigt starkt.
Svar på tråden Rädd att jag blir hjärntvättad. Hjälp!