Inlägg från: Anonym (fult) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fult)

    Kvinnor i förhållande..är ni 100% trogna?

    Anonym (E) skrev 2019-05-18 07:25:35 följande:
    Gör det!! Man lever bara en gång och rätt som det är har man blivit för gammal och förlorat sin chans att ligga med snygga män. När jag blir gammal och sitter på ålderdomshemmet kommer jag tacka mig själv för att jag levt fullt ut!

    Apropå bilen - vi har haft tur och har stora bilar, det har faktiskt funkat rätt bra i baksätet. Men visst, hade jag fått välja hade jag nog helst hållit mig till sängar.
    Du låter väldigt ung. Skulle du vilja att någon uppmanar din partner detsamma, dvs säger till honom: "Var otrogen! Du lever bara en gång och bör ta tillvara på chansen att ligga runt och leva fullt ut!"?

    Jag tycker absolut att du skall få ligga med snygga män, men inte när du är i ett förhållande. Det är så oerhört lågt gjort.

    Själv har jag varit i mitt förhållande sedan 2010, gift sedan 2012, två barn. Aldrig någonsin ens tänkt tanken att vara otrogen eller flirta med andra på något vis.
  • Anonym (fult)
    Anonym (Helena) skrev 2019-05-18 11:36:15 följande:

    Inte än


    Jag förstår inte. Varför lägger du till en smiley när du antyder att någon kommer vara otrogen (vilket i och för sig verkar osannolikt).

    Vad är det som är roligt?

    Vilken del av otroheten (svek, respektlöshet, dålig karaktär, bristande empati etc) får dig att le?
  • Anonym (fult)
    Anonym (Helena) skrev 2019-05-18 11:53:06 följande:
    Vem som helst kan trilla dit så jag menar
    Jag förstod att du menade så, men det verkar som om du tycker det är en kul tanke.
Svar på tråden Kvinnor i förhållande..är ni 100% trogna?