Inlägg från: Anonym (Omg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Omg)

    Önskar att jag kunde göra abort

    Anonym (Tar aldrig slut) skrev 2019-05-21 00:23:46 följande:
    Om jag har tur är det 3/4 veckor kvar i värsta fall 6 veckor då det är okej att gå över 3 veckor här. Jag är livrädd att den här långa hemska graviditeten kommer göra så jag får en förlossningsdepression eller har svårt att ta till mig barnet
    Omg sluta gnäll. Du är i v 37 och snackar om att du skulle gjort abort. Det är ganska konstigt tycker du inte? Jösses du ska snart föda. Du är knappast den enda med jobbig graviditet. Bara att bita ihop och stå ut.
  • Anonym (Omg)
    IceKitten skrev 2019-05-21 07:18:47 följande:
    Låt oss gissa att illamåendet började i vecka 6. Det innebär isf att TS har mått väldigt dåligt i ca 31 veckor. Cirka 7 månader.

    Jag garanterat att majoriteten av folk som varit sjuka och mått dåligt så pass länge gnäller. Säger du till dem att sluta gnälla med?

    Det är inte nödvändigtvis kul att vara gravid bara för att man vill ha barnet...

    Vad sägs om att du utmanar dig själv att hitta lite medlidande någonstans i ditt hjärta?
    Jag har varit gravid 5 gånger. Vet exakt hur det är men nej jag gick inte runt och gnällde och tyckte abort skulle varit en bättre väg. Jag är trött på alla jävla pollenallergiker också som varje vår gnäller i veckor om samma sak. Finns folk som sprängs sönder i krig. Som inte lam ge sina barn mat. Som ser sina barn dö framför dom. Och ni gnäller om en graviditet.
Svar på tråden Önskar att jag kunde göra abort