Inlägg från: CarinaL26 |Visa alla inlägg
  • CarinaL26

    Svar till Cissi Wallin

    Cissi Wallin är tyvärr ett hot mot såväl feminism som kvinnor. Anser hon att det är ok att hänga ut någon för vilket brott som helst eller bara för sexualbrott? Bortsett från att man aldrig kan kontrollera om anklagelsen är sann eller inte.

    Det finns ingen rim eller reson att det skulle vara ok för vissa brott men inte andra. Och skulle det accepteras ja då är det bara en tidsfråga innan lynchmobbarna tar över. Är det det som Cissi Wallin eftersträvar?

  • CarinaL26
    Glinda från Oz skrev 2019-05-25 23:19:12 följande:

    Cissi Wallin har som alla andra i det här landet yttrandefrihet, hon får säga vad som vill! Att man är oskyldig till motsatsen har bevisats gäller bara i domstol.

    Varför ska vi hela tiden ta männens parti och förutsätta att kvinnorna ljuger? Som kvinna vinner man inget på att ljuga om en sån sak, man blir utmålad som en lögnaktig häxa som ska brännas på bål fast anklagelsen är sann. Innan me too beskylldes offret alltid (om inte gärningsmannen var nyinvandrad från t.ex Mellanöstern) medan alla tyckte synd om gärningsmannen. Cissi Wallins fråga är befogad.


    Är du allvarlig? För det första innebär inte yttrandefrihet att man får förtala andra. För det andra, skulle du vara ok med att dina grannar spred ut på nätet att du begått övergrepp mot deras barn?
Svar på tråden Svar till Cissi Wallin