Inlägg från: Buzzanonym1 |Visa alla inlägg
  • Buzzanonym1

    Svar till Cissi Wallin

    Erikkkk skrev 2019-05-24 09:21:18 följande:

    Under Publicistklubbens debatt "när skiten träffar fläkten" fick "geniet" Cissi Wallin möjlighet att ställa en, vad hon säkert tyckte var, en fråga som var så vass till sitt innehåll att den skulle lämna debattdeltagarna ståendes tysta med slappa hakor och stirrande blickar. Frågan löd som följer: Hur blev den utsatta en förövare, och förövaren den utsatta?".  Jag tänkte svara på denna fråga, men först är det på sin plats att jag delger mina tankar kring Cissi Wallin. Wallin är enligt mig en jävligt otäck person, som dessutom framstår som både verklighetsfrånvänd och ointelligent. Det är för mig ett mysterium varför inte fler kvinnor som blivit utsatta för sexuella övergrepp ställer sig på barrikaderna och skriker: "SLUTA FÖRSTÖRA METOO CISSI!!!".

    Nu till frågan, den löd alltså: Hur blev den utsatta en förövare, och förövaren den utsatta? Då frågan är ställd utifrån Cissis egen situation kommer därför svaret att vara det. 

    Svaret innehåller tre faktorer som gör det möjligt för, i det här fallet, Fredrik Virtanen att bli den utsatte och Cissi Wallin förövaren.

    1. Anklagelsens art. Sexualbrott är något av det värsta en person kan bli anklagad för. Hade Cissi anklagat Fredrik för att ha snott hennes handväska den där natten för 133 år sedan så hade vi aldrig suttit här idag. Eller, i alla fall inte Fredrik Virtanen.

    2. Anklagelsen var offentlig. Både Cissi och Fredrik är offentliga personer och över en natt var det känt över hela landet. 

    3. Fredrik Virtanen har inte funnits vara skyldig till det han anklagats för, enligt Svensk lag är han inte skyldig. Och eftersom man ska anses vara oskyldig tills det att motsatsen bevisas så är Fredrik Virtanen enligt Svensk lag, oskyldig. 

    Morsning korsning...


    Det måste vara skönt att vara så dum som du.
Svar på tråden Svar till Cissi Wallin