Inlägg från: Anonym (Heh) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Heh)

    Mors dag- besviken

    Jag har två barn och det här var min morsdag. Vaknade av att yngsta vaknade. Sambo vägrar stiga upp, säger han är trött så jag får gå upp. Yngsta är högljudd, äldsta vaknar och är arg för han inte får sova ifred, kaos i en timme. Sedan stiger sambon upp och är sur för att han blivit väckt när han var trött och kaoset.

    Sambon ska iväg med kompisar på grillkväll och ska gå och handla. Äldsta barnet vill också handla men med mig, inte pappa. Bråk. Jag går och handlar. Blir tuuungt med allt sambon ska ha och äldsta vägrar hjälpa bära och håller i min jacka hela vägen hem (= ännu tyngre).

    Kommer hem, yngsta har lekt i vardagsrummet och det ser ut som att det varit inbrott. Sambon tar grejerna och sticker. Jag städar. Är med barnen hela dagen. På kvällen kommer sambon hem och jag lägger barnen för pappan duger inte. Sedan är kl 20 och då har jag jobb att göra men sambon vill prata om vårt förhållande och att det är dåligt, sitter och suckar i soffan. Vi pratar. Blir trött. Lägger mig vid midnatt och sambo sur för att jag inte satt uppe längre och pratade klart. Jag ställer klockan en timme tidigare för att hinna jobbet på morgonen men yngsta vaknar ännu tidigare än vanligt.

    Huu. Behöver inte bli firad men en massage på axlarna hade varit skönt... :S fick ett grattis av min egen mamma iaf när jag grattade henne.

Svar på tråden Mors dag- besviken