Inlägg från: Anonym (Bim 1 Juli) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bim 1 Juli)

    BIM juli 2019

    Vad tror ni? Positvit ägglossningstest idag?

  • Anonym (Bim 1 Juli)
    Espresso skrev 2019-06-16 21:39:45 följande:

    Extremt positivt haha. Bara ligga järnet!


    Åh så härligt! Hoppas att de är våran månad nu och att de blir en liten mars bebis 2020 <3
  • Anonym (Bim 1 Juli)
    Espresso skrev 2019-06-17 11:14:09 följande:

    Nu fick jag också ett positivt ägglossningstest. Hade hoppats det skulle komma nån dag senare då vi varit hos mina föräldrar hela helgen och inte kunnat få till det alls, men ikväll så!


    Vad nära våran ägglossning inträffa! Skönt att ni har lite tid över ikväll att mysa! De är ju ändå idag o i morgon som är högst fertilitet :D Känner igen de där lite med att ägglossningen inte riktigt passar in i schemat! Haft massa kalas och studenter som man fått åka Sverige runt känns de som. Men lite har vi hunnit mysa och hoppas få till en stund idag under eftermiddagen då ägget släppte i natt någon gång! (Positvit ägglossningstest igår kväll och tempen ökade idag)
  • Anonym (Bim 1 Juli)

    Efter ägglossning brukar min temp stiga från 36.2 ungefär till 36.7 men denna månaden har den bara stigit till 36.4 (36.47 för o vara exakt) de är endast 0.2 grader högre än vanligt! Någon som tempat en hel del o vet om de betyder att ägget inte släppt eller om ägget ändå kan ha släppt även fast de e 0.2 högre i stället för 0.5?

  • Anonym (Bim 1 Juli)

    Jag hade ägglossning för 2 dagar sedan! (Bekräftad) Idag myste vi lite med varandra och kände jag va öm i livmodern/äggstockarna under sexet när han kom för djupt i mig! Någon som haft likadant eller någon som vet anledningen? Har alltid ont i äggstocken mm när jag har sex samma dag jag har ägglossning men brukar inte ha ont dagarna efter? :O

  • Anonym (Bim 1 Juli)

    Varit sämst på att tempa men gissar att tempen är för låg denna månaden o att ägget inte släppt? Fick pos äl test men de är ju ingen garanti för att ägget släpper

  • Anonym (Bim 1 Juli)

    Nu på äl+7 ökade tempen ännu ett steg! Såhär har den inte gjort innan. Undra om detta är positivt eller inte! :O

  • Anonym (Bim 1 Juli)
    Espresso skrev 2019-06-24 12:36:43 följande:

    Kan vara mycket positivt och vara början på en trifasisk kurva. Att ägget fäste på äl+6 Och att tempen nu stiger ytterligare. Jag hade trifasisk kurva med mitt första barn. Så nu blir det spännande att se om tempen håller sig hög!


    Hoppas då innerligt att de är så! Tempen har legat väldigt jämt nu efter ägglossningen och nu ökade den ytterligare! Hoppas så så mycket att de är samma som hände dig med ditt första barn. Mina tidigare kurvor har tempen legat på ungefär samma temp tills den sjunker vid mens så hoppas att detta betyder att en lillasyster eller lillebror har flyttat in!
  • Anonym (Bim 1 Juli)
    Daphodil skrev 2019-06-24 12:48:10 följande:

    Det kan det verkligen! Bifogar bild på kurvan såsom den såg ut när jag plussade.


    Så spännande! Hoppas att den håller sig såhär hög nu och att jag plussar om några dagar! Innan har mina kurvor sett heeelt annorlunda ut så varit väldigt fundersam denna månaden
Svar på tråden BIM juli 2019