• Espresso

    BIM juli 2019

    Mensen kom igår så följer med er. Ny bim 5/7, tredje försöket med andra barnet. Första barnet fyller år i mars så vore ju lite kul med två marsbarn. Eller så får man kanske en skottdagsbebis om det vill sig nån vecka för tidigt haha. Aja, tredje gången gillt hoppas jag!

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24

    2/7 Mima93

    4/7 Nicciz

    5/7 Smlan, Espresso

    6/7 Theresesvea

    8/7 efterfest

  • Espresso
    Mima93 skrev 2019-06-11 13:16:08 följande:

    Hur går det för alla? Fler som börjar närma sig ÄL? Själv har jag ÄL den 17e enligt appen flo. Vad laddar ni upp med denna månad för att maximera chanserna? Jag kör på bidrottningsgele, rosenrot och ÄL-test. Har sagt till fästmannen att det blir sex minst varannan dag framöver, gärna mer ;) Denna tiden på månaden är ju bäst, när man har hoppet uppe och kan kämpa. Sen är det en enda lång väntan på BIM då man analyserar minsta lilla symptom och pendlar mellan hopp och förtvivlan. Efter det kommer nedstämdhet och närapå ångest när mensen kommer. Sen nytt hopp igen, oså rullar det på... fler som känner igen sig?


    Jag har äl 17 el 18 juni, så det är dags att börja sexa loss. Tänkte börja med äl-testerna på lördag så jag inte missar. Hoppas bara att äl inte blir sen denna månad då vi ska vara bortresta hela midsommarhelgen. Tänkte kanske köpa nån burk med multivitaminer att boosta kroppen med lite. Tar ju redan folsyra, men lite mer av allt det andra är kanske inte fel.
  • Espresso
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-16 20:13:13 följande:

    Fick inte med bilderna! Haha


    Extremt positivt haha. Bara ligga järnet!
  • Espresso

    Nu fick jag också ett positivt ägglossningstest. Hade hoppats det skulle komma nån dag senare då vi varit hos mina föräldrar hela helgen och inte kunnat få till det alls, men ikväll så!

  • Espresso
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-17 11:51:13 följande:

    Vad nära våran ägglossning inträffa! Skönt att ni har lite tid över ikväll att mysa! De är ju ändå idag o i morgon som är högst fertilitet :D Känner igen de där lite med att ägglossningen inte riktigt passar in i schemat! Haft massa kalas och studenter som man fått åka Sverige runt känns de som. Men lite har vi hunnit mysa och hoppas få till en stund idag under eftermiddagen då ägget släppte i natt någon gång! (Positvit ägglossningstest igår kväll och tempen ökade idag)


    Hehe din ägglossning smittade kanske av sig. Jag är på CD 12 idag, ska bli spännande att se vad tempen ligger på i morgon. Vi är barnfria idag och i morgon så det blir sexfest deluxe haha. Men min ägglossning är expert på dålig tajming, så jag är ju inte förvånad.

    Hoppas ni hinner få till det lite nu så hoppas vi på positivt för oss i början på juli. Hade varit en bra start på semestern
  • Espresso
    Mima93 skrev 2019-06-17 19:50:31 följande:

    Nu har jag tusen frågor om ÄL! Förra månaden var första som jag använde ÄLtest, fick då aldrig positivt. Trodde det berodde på att jag missade (tog bara ett om dagen) eller inte var tillräckligt noggrann. Det stod på dem att man inte fick kissa på minst 4 timmar innan och jag är en såndär typ som dricker o kissar hela tiden. Men höll mig åtminstone 3 timmar. Enligt appen flo ska jag ha ÄL idag, men har bara fått negativa test än, började testa den 13e. Nu har jag ett annat märke som inte säger att jag måste hålla mig så länge. Hur och när brukar ni testa? Vilka test använder ni? På vilken dag i cykeln brukar ni ha ÄL? Jag är på dag 13 nu. Till saken hör att jag brukar märka när jag befinner mig omkring ÄL, får ömma bröstvårtor, ökad sexlust och rikliga tjocka geléiga flytningar. Så jag tror ju absolut att jag har ÄL även om jag börjar bli lite orolig... har regelbunden menscykel på 27 dagar.


    Hålla sig fyra timmar - jag har haft sånna test men de dagar jag hade riktigt slajmigt i trosan visade de positivt när jag hållt mig två timmar. Så det kan gå ändå. Nu använder jag stavar från graviditetskollen för jag orkar inte samla upp urin. Brukar testa mellan kl 10-12 på dagarna, beroende på hur länge jag kan hålla mig. Brukar börja testa på CD10.

    Dag i cykeln - jag har äl ca 12-15 dagar in i cykeln, det brukar variera lite. Tror jag hade äl igår på CD13.
  • Espresso
    Mima93 skrev 2019-06-20 18:32:47 följande:

    Äntligen! Detta måste väl ändå vara ett positivt ÄL-test? Känns som jag har tagit tusen och var på vippen att lägga ned testerna, kändes som det aldrig skulle komma! Appen sa ÄL 17e (cd13), är nu på cd 16. Är det inte sent när jag har relativt kort menscykel (27 dagar)? Eller kommer BIM kanske flyttas fram nu... har BIM 2/7. Vi sexar på som attan iaf, varje dag i en vecka nu. Nu ska det fan ta sig! Känner som lite stickningar i tjejmagen.


    Det är inte riktigt positivt tycker jag, men det kan nog bli det i morgon. Teststrecket ska vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket. Får du ägglossning senare kommer bim att flyttas fram. Vet du hur lång lutealfas du brukar ha? Sexa loss och njut nu iaf ; )
  • Espresso
    SaSeLa skrev 2019-06-20 22:38:34 följande:

    Fick mens idag. Hur länge ska man orka? 9onde försökte nu. Tar nya tag för juli månad med BIM 4-5 juli.


    Mitt första barn tog 12 månader att få till, ibland tillhör man tyvärr det gardet. Jag ska inte hymla med att det var det längsta året i mitt liv med så mycket frustration och sorg varje gång mensen kom. Nu är jag på försök tre med syskon, tänker att om det går snabbare än 12 månader är det en bonus. Noll förväntningar, men man blir besviken ändå när mensen kommer och man tyckte man prickade äl så bra...
  • Espresso

    Hoppas alla haft en fin midsommar. Jag har druckit ett glas vin i helgen och haft det skönt, äl+5. Varit med mina föräldrar i sommarstugan. Jag lever som vanligt innan ett plus, men avstår alkohol om det bara är jag och maken. Vill inte att nån ska fråga eller veta att vi försöker med syskon. Sippar på glaset så det räcker länge, avstår påfyllning.

  • Espresso
    Anonym (Bim 1 Juli) skrev 2019-06-24 12:30:46 följande:

    Nu på äl+7 ökade tempen ännu ett steg! Såhär har den inte gjort innan. Undra om detta är positivt eller inte! :O


    Kan vara mycket positivt och vara början på en trifasisk kurva. Att ägget fäste på äl+6 Och att tempen nu stiger ytterligare. Jag hade trifasisk kurva med mitt första barn. Så nu blir det spännande att se om tempen håller sig hög!
Svar på tråden BIM juli 2019