• Mima93

    BIM juli 2019

    Jahapp då kom mensen idag på BIM :( Så nu hoppar jag in här i julitråden. Vi har försökt sen december. Förra månaden var första med ägglossningstest och rosenrot. Nu har jag köpt på mig rosenrot, bidrottningsgelé och ÄL-test. Hoppas på bättre lycka i juli!

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24

    2/7 Mima93

    4/7 Nicciz

    5/6 Smlan

  • Mima93
    Smlan skrev 2019-06-05 10:35:15 följande:

    Välkomna alla nya! Tråkigt när mensen dyker upp såklart men det har känts tomt här så "kul" att vi blir fler som ska följas åt för att få till en marsbebis. Det blir perfekt tid på året :) Nu kör vi!


    Haha lite jobbig tid ändå tänker jag! Höggravid genom hela vintern, svårt att hitta vinterjackor som passar ;) är det inte typ då RS är som värst också?! Men man har ju nåt att skylla på för att slippa skotta o våren o sommaren skulle ju bli underbar med en liten bebis :D
  • Mima93
    Smlan skrev 2019-06-05 11:12:06 följande:

    Haha, ja du ser det så :) Jag inser att jag nog inte tänkte tanken helt full ut. Tänkte mest att i mars börjar det bli ljusare, det är snart vår och bebisen kommer fylla år ganska tidigt på året vilket kan var en fördel i vissa situationer. 

    Men att vara höggravid mitt i vintern kanske inte är nån höjdare med kläder och så såklart. Och RS peakar väl i januari, eller? Men allt som allt känns det som lyxproblem. Jag vill bara blir gravid, NU! :)


    Att fylla år tidigt på våren är ju absolut en fördel! Min sambo tyckte förut att vi skulle vänta lite så inte det stackars barnet skulle fylla år i december, haha!

    Ja men dåså, då tar vi ju oss förbi RS nu, toppen ju!! Ja jag med, det spelar ingen roll när det blir eller flicka/pojke osv, bara det bliir! :)
  • Mima93
    Nicciz skrev 2019-06-05 11:14:09 följande:

    Bara att slippa vara höggravid mitt under sommarens högvärme tycker jag låter bra Nu jävlar lyckas vi i juni allihop!


    Du har ju helt rätt! Jag står inte ut ogravid när det är för varmt. Hellre en oknäppt jacka på vintern då ;D
  • Mima93
    Smlan skrev 2019-06-06 09:35:59 följande:

    Vi hoppade faktiskt över en månad så att det inte skulle bli decemberbebis. Jag vet att en del har starka åsikter om det men det kändes rätt för oss då. Om det här kommer ta väldigt lång tid så kanske man ser tillbaka och ångrar sig men gjort är gjort.

    Håller tummarna för marsbebis nu!!

    Blir det ert första barn?


    Haha vad roligt att ni hoppade över! Diskuterande det med min fästman nu och han tycker det var väldigt tur att jag inte blev gravid så det hade blivit en decemberbebis. Det är ju faktiskt ganska mycket nackdelar att vara född sent på året. Ja det blir vårt första, jag är 26 och den tilltänkta pappan 29. Ni då? Jag blir extra nervös när det inte tar sig eftersom jag aldrig varit gravid, tänker ibland att jag kanske inte kan bli det ????
  • Mima93
    Smlan skrev 2019-06-07 08:33:56 följande:

    Då är jag bara 10 år äldre än dig, hehe. Fyller snart 36 och mannen är 33. Vi har en dotter sen innan som är 2 år. Jag har fått 2 missfall senaste året så att bli gravid verkar inte vara vårt problem utan snarare att behålla. Dottern blev till på sjunde försöket vilket då kändes som en evighet men som jag i efterhand förstår är ganska genomsnittligt. Om jag vill nåt så har jag svårt att inte gå all in så jag vill verkligen att det ska hända NU. Sen vill jag nog ha fler än två barn och då känner jag att åldern börjar bli en utmaning. Hur länge har ni försökt?


    Usch vad jobbigt med missfall :( Men då vet du åtminstone att du KAN bli gravid, och sen måste det ju vara en tröst att ni har dottern också? Jag är likadan, jag vill verkligen och kan inte sluta tänka på det! Vi har försökt sen i december så ett halvår ungefär. Min fästman säger att jag inte ska tänka så mycket på det så kommer det hända men det är ju inte så jäkla lätt när man går runt och analyserar sin kropp hela tiden :P Håller tummarna för er!
  • Mima93

    Hur går det för alla? Fler som börjar närma sig ÄL? Själv har jag ÄL den 17e enligt appen flo. Vad laddar ni upp med denna månad för att maximera chanserna? Jag kör på bidrottningsgele, rosenrot och ÄL-test. Har sagt till fästmannen att det blir sex minst varannan dag framöver, gärna mer ;) Denna tiden på månaden är ju bäst, när man har hoppet uppe och kan kämpa. Sen är det en enda lång väntan på BIM då man analyserar minsta lilla symptom och pendlar mellan hopp och förtvivlan. Efter det kommer nedstämdhet och närapå ångest när mensen kommer. Sen nytt hopp igen, oså rullar det på... fler som känner igen sig?

  • Mima93
    pixpoxy skrev 2019-06-11 17:09:25 följande:

    Min kille gjorde ett hen spermatest idag. Det blev negativt. Känns för jävligt :/

    Ska ändå köra på bisolvon och prova med ägglossningstester. Se om det går :)


    Vad innebär det? :(
  • Mima93

    Nu har jag tusen frågor om ÄL! Förra månaden var första som jag använde ÄLtest, fick då aldrig positivt. Trodde det berodde på att jag missade (tog bara ett om dagen) eller inte var tillräckligt noggrann. Det stod på dem att man inte fick kissa på minst 4 timmar innan och jag är en såndär typ som dricker o kissar hela tiden. Men höll mig åtminstone 3 timmar. Enligt appen flo ska jag ha ÄL idag, men har bara fått negativa test än, började testa den 13e. Nu har jag ett annat märke som inte säger att jag måste hålla mig så länge. Hur och när brukar ni testa? Vilka test använder ni? På vilken dag i cykeln brukar ni ha ÄL? Jag är på dag 13 nu. Till saken hör att jag brukar märka när jag befinner mig omkring ÄL, får ömma bröstvårtor, ökad sexlust och rikliga tjocka geléiga flytningar. Så jag tror ju absolut att jag har ÄL även om jag börjar bli lite orolig... har regelbunden menscykel på 27 dagar.

  • Mima93

    Äntligen! Detta måste väl ändå vara ett positivt ÄL-test? Känns som jag har tagit tusen och var på vippen att lägga ned testerna, kändes som det aldrig skulle komma! Appen sa ÄL 17e (cd13), är nu på cd 16. Är det inte sent när jag har relativt kort menscykel (27 dagar)? Eller kommer BIM kanske flyttas fram nu... har BIM 2/7. Vi sexar på som attan iaf, varje dag i en vecka nu. Nu ska det fan ta sig! Känner som lite stickningar i tjejmagen.

Svar på tråden BIM juli 2019