• Smlan

    BIM juli 2019

    pixpoxy skrev 2019-06-07 13:38:37 följande:

    Blev gravid som tonåring och gjorde abort. Var inte läge då. Så nu när jag vill ha mitt första barn med min sambo så känns det tufft. Har käkat minipiller i typ 10 år. Vi har försökt sen i december.


    Tungt med abort men det var såklart rätt beslut för dig då. Förstår att sånt gör sig påmind när man väl börjar försöka på riktigt. Att ha försökt sen december är inom normalspannet fortfarande även om det inte är någon tröst när man är mitt i det. Min dotter blev till på sjunde försöket och jag fick många gånger höra att det inte var så lång tid men för mig var det verkligen jordens undergång varje gång jag fick mens. Vi får försöka stötta varandra i denna tråd. Vi har försökt sen i september för att få till syskon men har två missfall under denna tid också.
  • Smlan
    Mima93 skrev 2019-06-07 14:06:44 följande:

    Usch vad jobbigt med missfall :( Men då vet du åtminstone att du KAN bli gravid, och sen måste det ju vara en tröst att ni har dottern också? Jag är likadan, jag vill verkligen och kan inte sluta tänka på det! Vi har försökt sen i december så ett halvår ungefär. Min fästman säger att jag inte ska tänka så mycket på det så kommer det hända men det är ju inte så jäkla lätt när man går runt och analyserar sin kropp hela tiden :P Håller tummarna för er!


    Att inte tänka på det är nog sämsta rådet jag har fått. Det går ju inte att INTE tänka på det när man så gärna vill bli gravid. Men man kan såklart försöka se till att man har saker att göra så att man distraherar sig och indirekt inte tänker på det lika mycket. Semestern brukar ju vara bra för det :)

    Det är såklart en tröst att ha dottern i hela den här göra-bebis-karusellen men sorgen över missfallen är ändå detsamma. Man bygger ju en förväntning och sen krossas den drömmen :( Speciellt första missfallet där jag hann gå in i vecka 11 och redan hade hunnit berätta för vänner och familj var särskilt tung. Sen blir jag nojig över åldern då man brukar säga att fertiliteten avtar efter 35 år och det är då mina missfall har infallit.
  • Smlan
    Daphodil skrev 2019-06-09 13:17:59 följande:

    Jag har liknande situation. Fått två missfall senaste året, ett i v 5 och ett i v 16, där det sista var så vansinnigt tungt och oväntat. Då var det en ordentlig tröst att ha dottern.


    Fy, vad tungt att få missfall i vecka 16. Jag beklagar verkligen! Var det länge sen? Hur gammal är din dotter?
  • Smlan
    Lustablong skrev 2019-06-09 13:58:03 följande:

    Börjar närma mig 40 och vi har två barn på 10 och 7, är på andra försöket nu i juli. Hade BIM igår och fick mens idag. Så jävla trist då båda barnen kom till på första försöket. Men vem är jag att tro att det ska gå så lätt...? Har kanske åldern åkte emot mig denna gången. Som sagt har nästa BIM 7/7.

    Någon mer som är "äldre"?


    Jag får väl också klassa mig som äldre även om det tar emot :) Är 36 år. Har ett barn sen tidigare som är 2 år. Ville gärna ha två år mellan barnen men det har blivit missfall 2 gånger så nu hoppas jag få barn innan den stora fyller 3 år. 
  • Smlan
    Daphodil skrev 2019-06-09 14:44:25 följande:
    Det skedde i april i år. Det var jättejobbigt på så många sätt, men nu är jag ändå "okej". En del av mig vill bli gravid så snart som möjligt, och en del av mig vill inte stressa. Min dotter fyller tre nu i sommar
    Ändå skönt att man kan säga att man är "okej". Ingen lätt grej att repa sig efter. Men en lite sötnos där hemma hjälper såklart till :) Vad skönt om du ända har båda tankarna i huvudet, bli gravid/inte stressa. Jag har bara bebis-görar-tankar i huvudet. Svårt att fokusera på nåt annat nuförtiden. Blä! Vill bara bli gravid så jag kan börja leva igen. Hemskt att jag ska bli så fokuserad.
  • Smlan
    Daphodil skrev 2019-06-10 17:17:36 följande:

    Det är ju extremt svårt att tänka bort när man inte vill annat än bli gravid! Jag hoppas vi båda får våra positiva test snart, och att de små liven vill stanna kvar hela vägen.


    Det håller jag också tummarna för! Är så sjukt laddad inför marsbebis :)
  • Smlan

    Tror att jag hade ÄL en dag tidigare än vad jag ursprungligen hade. Uppdaterar BIM-listan. Låt tiden gå fort nu!!

    BIM lista

    1/7 Evi82, Hallonsaft24, Lillaräkan1919, Love5

    2/7 Mima93, 

    3/7 Längtar

    4/7 Nicciz, Smlan

    5/7 Espresso

    6/7 Theresesvea , sockan

    7/7 Lustablong, sara11

    8/7 efterfest

    9/7 Nymphadora, Monkan93

    10/7 CaRH

    13/7 KronisktFörvirrad

    15/7 Adlitam, Sofiakarin

    17/7 myrkrypet

    24/7 Mathilda999

    Pluslista

  • Smlan

    Imorgon kommer jag inte kunna hålla mig ifrån att testa längre. Det blir ÄL+10 och BIM-4. Jag höll i en nyfödd bebis idag och brösten spände som bara den. Har mått lite illa ikväll och jag känner att det är nåt i kroppen. Förmodligen bara inbillning eftersom jag så innerligt vill det här... Jag kommer bli så oerhört besviken om det inte tar sig denna gång.

  • Smlan
    Lustablong skrev 2019-06-29 20:59:37 följande:

    [quote=79724536][quote-nick]Smlan skrev 2019-06-29 20:47:17 följande:[/quote-nick]Imorgon kommer jag inte kunna hålla mig ifrån att testa längre. Det blir ÄL+10 och BIM-4. Jag höll i en nyfödd bebis idag och brösten spände som bara den. Har mått lite illa ikväll och jag känner att det är nåt i kroppen. Förmodligen bara inbillning eftersom jag så innerligt vill det här... Jag kommer bli så oerhört besviken om det inte tar sig denna gång.[/

    Håll oss uppdaterade!! Håller tummarna


    Tack!! Jag skriver här imorgon Skrattande
  • Smlan

    Äntligen ett plus!! Idag på BIM-4 och ÄL+10. Fick till och med ?Gravid 2-3 veckor? vilket är för mycket men jag tolkar det ändå positivt, att hcg är högt.

  • Smlan
    Lustablong skrev 2019-06-30 08:43:53 följande:

    [quote=79725223][quote-nick]Smlan skrev 2019-06-30 08:36:46 följande:[/quote-nick]Äntligen ett plus!! Idag på BIM-4 och ÄL+10. Fick till och med ?Gravid 2-3 veckor? vilket är för mycket men jag tolkar det ändå positivt, att hcg är högt.

    [/

    Wow!! Stort grattis!! Vad roligt

    Hur länge har ni försökt? Har du använt dig av ÄL test så du vetat eller har ni bara kört på måfå?


    Tack!!

    Vi har försökt sen i september. Har två missfall på vägen, ett MA i vecka 11 i december och ett tidigt MF i maj. Vågar därmed inte ta ut något i förskott men jag har en väldigt bra känsla den här gången.

    Har kört med ÄL-test tidigare men inte de senaste gångerna eftersom jag känner ÄL väldigt tydligt. Har kört varannan dag under den fertila perioden, ca 1 vecka.
  • Smlan
    Espresso skrev 2019-06-30 09:23:47 följande:

    Stort grattis till plusset! Är du säker på när du hade ägglossning?


    Tack!!

    Ja, inte exakt på dagen kanske men det står mellan 2 dagar. Har inte testat med ÄL-stickor men jag känner ÄL väldigt tydligt. Jag gjorde dessutom VUL veckan innan för att se om resterna efter mitt missfall i maj kom ut med mensen i juni. Läkarens bedömning om var jag var i cykeln stämde överens med vad jag trodde.
  • Smlan
    Moizen skrev 2019-06-30 14:14:11 följande:

    STORT GRATTIS! Otroligt roligt för dig/er :D


    Ett varmt tack! Har fortfarande inte fattat det. Och mannen är bortrest och kommer hem ikväll så jag väntar med att berätta det för honom. Vet inte hur jag ska lägga upp det...
Svar på tråden BIM juli 2019