Inlägg från: Anonym (Camilla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Camilla)

    Sluta skriva till honom ?

    Det ser ut som om du har ett starkt bekräftelsebehov. Lätt att kväva honom. Som du ser så funkar det att tagga ner. Gör det. Vet att det är svårt när man längtar på att han ska höra av sig. Inte lätt men man måste fortsätta med sitt liv också. Frågan är om du faktiskt blivit lite besatt och lägger hela din energi där. Verkar ju inte vara helt bra när ni träffas heller. Läge för att sätta er ner och prata om vad ni vill i/med relationen. Där måste du nog lyssna även om svaren inte är precis vad du önskar. Du är mera på än honom. Skulle tro att han vill avsluta relationen om du fortsätter att jaga honom. Fundera på hur din rätte ska vara och hur du vill vara själv. Lycka till!

  • Anonym (Camilla)

    Det är dags med det stora snacket nu. Det bästa är att släppa och gå vidare. Det finns inget att bygga på öht. Synd du inte sa åt honom att fixa hem pizza medan du skruvade. Låter mest destruktivt. Båda era beteenden.

  • Anonym (Camilla)

    Bra jobbat! Ledsamt med det enda rätta! Kram till dig!

  • Anonym (Camilla)

    Men för tusan! Har du inte släppt karlsloken än? Sluta nu och gå vidare. Nu vill så vitt skilda saker. Finns inge en chans att det skulle fungera. Han har helt klart andra intressen.

  • Anonym (Camilla)

    Men hallå! Har du inte gjort dig av med den där dynghögen än? Du rullar på i samma hjulspår och missat att livet pågår. Men det är ditt val att ödsla bort det på en man som inte är ett dugg intresserad av ett varaktigt förhållande med dig. När ska du fatta? När ska du sluta att bruka våld på dig själv? Vet inte vad som behövs för att få dig att inse att du är helt fel ute. Vill både ruska om dig rejält och skrika åt dig och bara sluta in dig under vingen, svepa bort dig från situationen och trösta.

Svar på tråden Sluta skriva till honom ?