• Annita

    Sluta skriva till honom ?

    Anonym (Den rätte) skrev 2019-06-16 13:28:46 följande:

    I morse använde vi Skype igen men han sa rätt ut att han kände sig övervakad.

    Så nu har jag slutat skriva och så ska vi höras ännu mindre på mobil/skype. Själv tänker jag på honom nästan dygnet runt, vill inte behöva känna så här.

    Jag har ändå trappat ner på kontakten med honom men tydligen inte tillräckligt.

    Hur ofta hör ni av er till eran partner ?

    Nu blir det nog bara ett samtal per dag framöver. Efter 10 timmar har jag abstinens och vill höra hur han har det.


    Min partner har inte sociala medier alls, så vi hörs bara på telefon eller sms. Ibland nån gång om dagen, ibland faktiskt med flera dagar emellan.

    Abstinens för att du undrar vad han gör låter som besatthet "light". Jag förstår om han känner sig kvävd och kontrollerad. Har tyvärr inget bra förslag på hur ni ska kunna kompromissa så båda blir nöjda.

    Har du någon att prata med om att du har ett ovanligt stort behov av kontakt och bekräftelse?
  • Annita
    Anonym (Den rätte) skrev 2019-07-23 21:53:48 följande:

    Jag gjorde slut nu ikväll iaf, jobbigt men kanske det enda rätta. Han sa att vi inte hade något att prata om och då sa jag att då var det ingen mening med att fortsätta ha kontakt.


    Jobbigt och tråkigt för dig, hoppas du kan landa i att det kan bli en lättnad att du slipper hålla på och undra vad han gör och tänker hela tiden! Håller tummarna för dig!
  • Annita
    Anonym (IEI) skrev 2019-07-24 00:07:26 följande:

    Sluta skriva och se vad som händer. Du hänger upp dig för mycket på honom. Han kan vara upptagen eller ointresserad. Eller så gillar han inte sättet att kommunicera. Jag skulle inte gilla att sitta och prata med den jag älskar på Skype. Men ni kanske inte lever på samma plats...

    Om han har kompisar där sitter han väl och pratar med dem tänker jag...

    Sluta bara skriva och se vad som händer!


    Om du hade kollat i tråden skulle du se att TS avslutat förhållandet...
  • Annita
    Anonym (Den rätte) skrev 2019-07-24 10:40:34 följande:

    Inatt hade han skrivit och var ledsen över allt och hoppades vi kunde ses till helgen. Förstår mig inte på denna karl, ibland vill han ses, ibland vill han inte ens prata med mig.

    Om han verkligen vill ha mig så får han gifta sig med mig, annars får vi gå separata vägar, jag vill inte bara vara hans leksak när det passar.


    Nu måste du försöka hålla huvudet kallt och inte börja dansa efter hans manipulativa pipa igen, för det mår du inte bra av! Att gifta sig med honom är ingen bra idé.... han förändrar sig inte av det.
Svar på tråden Sluta skriva till honom ?