Inlägg från: MissKelli |Visa alla inlägg
  • MissKelli

    BF februari 2020

    Känns helt overkligt att få hoppa in i en BF-tråd! Plussade igår på nionde försöket. Sedan dess har jag svävat på moln av lycka! Hoppas verkligen att allt går vägen och jag är så lättad att veta att jag faktiskt kan bli gravid. Jag är 26 år och har inga barn sedan tidigare. BF 25 februari och kommer nog vänta med att hoppa in i fb-gruppen ett litet tag!

  • MissKelli
    Littlestar78 skrev 2019-06-20 21:27:58 följande:

    Har ett VUL inbokat 9 juli och väntan känns såå lång..

    Nån mer än jag som inte mår illa? Jag hade ett MA i januari och reagerade då också på att något illamående aldrig kom. Mina andra fullbordade graviditeter har alltid haft rejält illamående.. Kan inte låta bli att oroa mig för ännu ett MA..


    Jag har också ett VUL inbokat 9 juli och jag har inte heller något illamående. Jag har aldrig varit gravid förr men är superrädd för MA. Dock mår ju inte alla illa så jag försöker intala mig att jag är en av dem eller att det bara är för tidigt. (V4+2)
  • MissKelli
    Delinda skrev 2019-06-27 20:51:19 följande:

    Hej,

    Har BF 25e feb. Är idag på 5+1. Tog dock digitalt clearblue med veckoindikator i morse som visade 2-3 trots att jag bör ligga på 3+ nu.. hur orolig bör man bli?


    Jag har också BF 25 feb. Jag tog ett digitalt igår på 5+0 och det visade också 2-3. Tänker att än behöver vi nog inte oroa oss. Däremot vid 6+0 bör det verkligen ha slagit över. Än kan det ju vara att urinet inte var nog koncentrerat eller precis vid gränsen att slå över.

    Ska du gå på något VUL? Jag har ett bokat på 6+6 och vill bara spola fram tiden!
  • MissKelli
    Delinda skrev 2019-06-28 21:40:31 följande:

    Slog över till 3+ för mig också idag - så härligt!


    Åh vad bra! Jag har inte vågat testa igen! Hur såg det ut på VUL? Längtar till jag får göra VUL. Vill bara se att det är något där inne och att hjärtat slår!
  • MissKelli

    Jag är också kvar :) idag är jag i V 11+0. Vi gjorde NIPT i förrgår och går nu och väntar på svar. Tiden hittills tycker jag har gått väldigt fort, hoppas den fortsätter så.

    Är det något annan än jag som drömmer sjukt mycket och ofta jobbiga drömmar? Det stör verkligen min sömn.

  • MissKelli
    kallescarro skrev 2019-08-07 19:15:09 följande:

    Vad skönt att du tycker tiden gått fort! Jag har under hela semestern kräkts och mått dåligt, men börjar må lite bättre nu och fått medicin så förhoppningsvis går tiden lite snabbare för mig med nu ;) jag drömmer massor! Vaknar och det tar en stund innan jag hinner förstå att jag drömt.


    Åh det låter jättejobbigt! Jag har haft mycket annat att fokusera på med husköp och en kommande flytt så det kan vara därför det känns som att det gått fort! Sen har jag haft turen att må ganska bra utöver en extrem trötthet. Jag har helt och hållet tappat symtomen förutom drömmarna just nu. Eller lite ömma bröst har jag också. Väldigt tur att tröttheten lagt sig. Vet inte hur jag hade orkat packa nu annars! Hoppas ditt illamående släpper snart!
  • MissKelli
    kallescarro skrev 2019-08-07 22:07:36 följande:

    Ja men nu börjar det lugna sig, har järnbrist så kommit igång med järntillskott nu också så tröttheten har lugnat sig! Kul att flytta och sysselsätta sig :) har du barn sen tidigare?


    Okej vad bra! Jag tar järntabletter lite då och då och hoppas att jag slipper järnbrist. Ja, jag längtar så mycket till att bo större! Nej, detta är första barnet :) Du då?
  • MissKelli
    kallescarro skrev 2019-08-08 08:00:30 följande:

    Jag har en dotter född 2016 :)


    Okej :) Jag ser nu att du redan skrivit det, jag var lite ouppmärksam. Har du mått ungefär likadant under dina graviditeter eller skiljer dom sig åt? :)
  • MissKelli
    kallescarro skrev 2019-08-08 12:09:17 följande:

    Med min dotter hade jag extrem illamående hela graviditeten och fick ligga inne med dropp emellanåt. Denna gången mådde jag dåligt redan i vecka 5 men börjar må bättre nu i v12 så förhoppningsvis får jag en mycket lättare graviditet denna gång. Tacksamt när jag har en snart treåring att ta hand om också =)


    Åh fy! Ja, då verkar det ju bättre denna gång. Tur det! :)
Svar på tråden BF februari 2020