• dreshna

    BF februari 2020

    Jag plussade i fredags och om jag räknat rätt är jag i vecka 5 (4+4, BF 7 februari) så det är väldigt tidigt. Jag började få en misstanke då jag hade mens bara en dag och sedan fortsatte min olustiga känsla i kroppen så jag gjorde ett test men det var negativt. Veckan därpå har jag fortfarande inte kunnat släppa tanken och känslan så jag gjorde ett test till som även det var negativt. Dagarna efter började jag känna av i brösten att de var ömma och efter ett par dagar då det inte släppt gick jag och köpte ett digitalt test som visade gravid!!! Chock chock även om jag anade det innan.

    Imon ska jag och prata med kurator lite och på måndag nästa vecka ska jag få göra ultraljud.. sen har jag inskrivningssamtal 13 juni.

    Så nu väntar jag på att fler ska komma med beräknat BF i februari. Ser fram emot att följas åt tillsammans :)

  • Svar på tråden BF februari 2020
  • Löken370

    Hej!

    Ny här inne, plussade den 10:e Juni, 2 dagar innan BIM! Första försöket för oss efter det sena missfallet i april... så är i vecka 6 (5+2) bf datum den 15 februari! :)

    Så nu är jag livrädd att detta inte ska gå vägen....

    har inga graviditetssymtom, det hade jag inte min förra graviditet heller dock! :)

    Lycka till alla blivande mammor här inne!

  • emuya

    Halloj! Grattis till alla plus!

    Plussade igår, bf förmodligen kring 24/2. Blir 2:a barnet, vi har en 3-åring sedan innan :) Hur gör man med mvc, bokar man in besök redan nu så tidigt med 2:a barnet?

  • Barnlängtan31år

    Hej på er!

    Har äntligen efter två års försök blivit gravid för första gången! Gjort IVF och på första insättningen tog det sig! :) Rädslan för att gå miste om den lilla finns där konstant, men ska försöka njuta!

    Är i vecka 5 (4+6 tror jag). BF runt den 19 feb om allt går som vi önskar! Ska till barnmorskemottagningen den 24 juni för hälsosamtal.

  • Azanra

    Hej!

    Plussade igår efter att försökt i drygt ett år. Känns fortfarande overkligt och googlar för fullt vad som är nästa steg. Detta blir både min och sambons första barn och jag är i v. 4+4 :) Jag är gärna med i en fb-grupp också, så länge allt verkar gå bra.

  • Barnlängtan31år
    dreshna skrev 2019-06-07 05:15:08 följande:

    Jag började blöda igår så jag antar jag kommer förlora den lille...har inte ont och inte sett några klumpar "än". Ska på VUL på måndag och får se hur allt verkar då. Men just nu känns det som detta kommer leda till missfall.


    Hur gick det!?
  • jtothee

    Hej allihopa! Hoppar in här jag med. Kunde inte hålla mig och tog ett gravtest igårkväll på BIM -5 och fick minsann fram ett svagare streck (om än så tydligt att sambon såg det klart). Haft molvärk sedan ÄL i stort sett så var bara tvungen. Beräknad mens 22/6, beräknat bf 29/2-ish. Haft två tidiga missfall tidigare i bagaget och en frisk pojke efter det. Detta är vårt första försök på barn nummer 2 så håller tummar och tår att de första två missfallen bara var otur. ????

  • jtothee
    Sofiatheresa skrev 2019-06-17 17:54:31 följande:

    Jag är gravid med mitt första barn, och är den första i kompisgänget som ska få ett barn. Har så mycket tankar och funderingar.. När träffar man en barnmorska för första gången?? Är rädd att boka en tid och sen få ett tidigt missfall, hur går man tillväga med sånt??


    Ring kvinnohälsan, de guidar dig genom processen!

    Har ringt två gånger med två missfall, de stryker bara tiderna sen kan man släppa den delen. Bättre att ringa tidigt och få besök bokade i god tid, speciellt nu inför sommaren :)
  • Kleep

    Hej allihopa! Jag plussade svagt i söndags och fick idag 2-3 på cb digital. Bf 28/2 enligt natural cycles, 26/2 enligt andra beräkningar. Detta är min andra graviditet, jag har sedan tidigare en dotter född februari 2018.

    Jag vill gärna vara med i en facebook grupp (hemlig såklart). Är det någon som vill lägga upp den? Annars kan jag försöka mig på det!

  • t123
    Kleep skrev 2019-06-18 20:33:16 följande:

    Hej allihopa! Jag plussade svagt i söndags och fick idag 2-3 på cb digital. Bf 28/2 enligt natural cycles, 26/2 enligt andra beräkningar. Detta är min andra graviditet, jag har sedan tidigare en dotter född februari 2018.

    Jag vill gärna vara med i en facebook grupp (hemlig såklart). Är det någon som vill lägga upp den? Annars kan jag försöka mig på det!


    Skicka privat meddelande till mig så kan jag bjuda in dig till Facebookgruppen :)
  • HoppasHoppas01

    Jag har haft en del blod som kommit ut, igår och idag. Ingen smärta eller så, men känns som att det kanske är kört :( Plussade i söndags. Aldrig varit gravid tidigare. Så sjukt dålig timing att detta skulle börja direkt efter positivt test, önskar nästan att jag inte vetat om det Gråter

Svar på tråden BF februari 2020