• Thyr

    Min fru äter för dyrt!

    viking79 skrev 2019-06-09 21:02:04 följande:

    Detta är något vi bråkat om i flera år, därav lyfte jag problematiken till det offentliga rummet så att hon ska få se att så som hon lever inte är rimligt i förhållande till vad hon bidrar med. Hon sköter hela hushållet så bidrar hon med, men pengarna är det jag som står för och då tycker jag att kan kräva att hon ska hålla igen på vissa saker. Vardagsutgifter till exempel. Jag vill också poängtera att min mamma jobbar på socialförvaltningen och det är hon som sagt att min budget är rimlig. Så det är inte taget ur luften. 


    Dagens cirka åttonde "min mamma"-troll-inlägg, denna gång från ett annat nick?! Hur som helst, är ni gifta är du ute och cyklar för då har man ekonomiskt ansvar för varandra, dvs att båda kan ha samma levnadsstandard. Så det är nog bara att öppna plånkan och se glad ut.

    För egen del har jag svårt att sätta mig in i att tjäna så lite som din fru, men skulle jag hamna i en sådan sits och min partner började bjäbba om en helt normal kaffekonsumtion skulle all åtrå ha försvunnit. Jag skulle förakta dig så mycket att det skulle vara omöjligt att fortsätta ihop. Gevalia dyrt liksom, skojar du? Vad kan det kosta? 90 kr/kg? Jag köper mitt ekologiska kaffe i en specialaffär, tror det ligger på 200 kr/kg. Gevalia är billigt, du är snål, ditt spring hos morsan patetiskt.
  • Thyr
    Fiona M skrev 2019-06-09 21:26:19 följande:

    Kollar igen vilken kategori tråden ligger i.


Svar på tråden Min fru äter för dyrt!