Inlägg från: Liberté |Visa alla inlägg
  • Liberté

    Antisemitismen inom vänstern, varför?

    Är du ett parti där bidragstagare är din primära målgrupp samt invandrare så faller det sig naturligt att du faktiskt målar upp liknande intressen när det kommer till alla muslimers fiendestat nummer 1.

    Enkla pluspoäng i boken samt inga väljare du riskerar att förlora genom att gå ut för hårt när deras egentliga åsikter är "ut i havet med dem" och liknande.

  • Liberté
    Swaziland skrev 2019-06-11 22:26:44 följande:

    Romerna har det tusen ggr värre i Malmö & ändå ska judarna böla här. Hatet mot romer ser jag & hör jag dagligen men inte fan gnäller de på Familjeliv. Inget eget land har de heller.


    Whataboutism är inte ett riktigt argument. Bara för att någon annan har det dåligt har du inte det bättre.

    Transnistrier har det tuffare än romer men inte gråter du där eller ?
  • Liberté
    Swaziland skrev 2019-06-12 07:54:38 följande:

    Som jag sagt hela tiden: Det är trist för judarna men deras gnäll står inte i proportion. Jag har varit i Transnistrien och det råder ingen nöd på folk där. De har det väldigt mycket bättre än många grannländer.


    Skämtar du eller ? Knappt rinnande vatten, ingen el.. ingen skola.
  • Liberté
    Swaziland skrev 2019-06-12 08:09:26 följande:
    Jävla trams. Har du ens varit där. Tiraspol har allt. Rent & fint & god mat mm. Tryggt är det också. Ja liksom alla ställen i världen har de också sämre område. I deras fall inte så många eftersom det är ett litet land. Trist för dig att du råkade slänga ut Transnistrien till en som faktiskt har koll. Otur men så kan det gå.
    Jag utgick från att man inte behövde prata om det enda UPPENBART fungerade området för det skulle ha extremt lite med diskussionen att göra, sen kollade jag igenom dina andra inlägg och tråden och insåg att du bara svamlar rakt igenom.

    Men försätt försöka spåra och skifta om samt köra dina whataboutism, sen när du åker tillbaka dra ut på landsbyggden istället för att sitta i ett hotel och häcka med socialistisk bamseklubb och drink, res på riktigt.
Svar på tråden Antisemitismen inom vänstern, varför?