• molly50

    Såg min mans historik

    Anonym (Orolig mamma/fru) skrev 2019-06-11 15:53:32 följande:

    Hej.


    Jag är gift med en man sedan 3 år tillbaka. Han har inga barn, men jag har en dotter som precis fyllt 14. 


    För några veckor sen skulle han visa mig någonting på sin dator, och då kom det upp att han hade sökt på ''fucking my stepdaughter porn''. Jag sa inget då för jag blev så chockad. Men jag har gått runt och tänkt på detta och inte kunnat släppa det. Jag känner en viss oro.


    Hur hade ni gjort i min situation?


    Jag tycker du ska prata med din man och berätta precis hur du känner.
    Hade jag haft en tonårsdotter sedan tidigare och hittat något sådant i min mans historik så hade jag fått äckelkänslor.
    Och det hade han fått veta.
    Men jag hade velat höra hans förklaring.
  • molly50
    Anonym (Variation) skrev 2019-06-18 11:27:00 följande:
    Jag håller ju inte med om din poäng. Jag tycker inte att någon form av kulturella uttryck ska förbjudas. Man måste få skriva en bok om sexuella övergrepp, en sång om pedofili eller göra en film om mord. 
    Men det här handlar ju inte om kulturella uttryck. Utan om att tända på sexuella övergrepp och incest.
    Om du inte kan se det onormala i det så är det ditt problem.
  • molly50
    Anonym (Variation) skrev 2019-06-18 15:45:34 följande:
    Men jag då, som inte tänder på incest eller våld, men klickar på vilket porrklipp som helst som ser nice ut? Vad titeln är bryr jag mig inte ett dugg om. 
    Men något måste det ju vara som gör att du klickar på just de kategorierna. Eller hur.
    Det är ju inget man klickar på bara på måfå.
  • molly50
    DanneHade skrev 2019-06-18 19:02:59 följande:
    Ja en attraktivt formad bröstvårta. En kvinna som påminner om en gammal skolfröken. Ett vackert ansikte. En snygg frisyr. När män väljer porr så läser vi inte baksidan. Vi går inte efter titeln. Vi stimuleras visuellt. När en hund sätter efter en bil så tror jag inte att den vet varför, lika lite som jag vet varför jag väljer den porr jag gör.

    Sen finns det en tendens att gå igång på saker som är "fel", som är tabu. Har ni aldrig varit med om att något väldigt fel kan kännas väldigt rätt? Jo förmodligen har ni det, precis som 99% av alla andra, både män och kvinnor. Enkel fråga. Är det fel när en man och hans hustru rollspelar i sängkammaren, när de leker att mannen är magistern och kvinnan är en tonårig skolflicka? Nej? Exakt. Skillnaden ligger i att "låtsas vara en tonårig skolflicka" och att faktiskt vara en tonårig skolflicka. En är sexig medans den andra är avstötande för att inte säga olaglig. Där faller hela ert argument. Antingen så är båda fel, eller är inget av dem det.
    Ignoramus skrev 2019-06-18 18:25:49 följande:

    Det är ju fan så beklämmande att de enda samhällsfrågorna engagerar män är bensinpriser och att trycka ner feminister. Allt annat ska det tamigfan bara lullas runt med. Vaddå? Jag får väl kolla på vad jag vill, jag bryr mig inte ett dugg om vad det sänder för signaler eller får för konsekvenser? Det finns aldrig någon annat, större perspektiv. Aldrig en tanke på att någon annan kanske far illa. Näe, utan det är styvdöttrar som förmodligen vill bli påsatta av sin trygga fadersgestalt och det är porrskådisar som tillhör överklassen och det är fan och hans moster! H e r r e g u d.


    Man kan välja om man vill titta på våldsporr eller inte.
    Man kan se på titeln vad det innehåller. Om man ändå väljer att titta på det så måste det ju vara för att man tänder på det. Inte för att man råkat klicka på det av misstag.
    Saker jag tycker är fel kan aldrig kännas rätt för mig. Det kan jag ärligt säga.
    Jag skulle t ex aldrig frivilligt titta på våldsporr,övergrepp eller incest och gå igång på det.
    Jag tycker det är upp till var och en att ta sitt eget ansvar för vad man klickar in sig på.
    Så länge folk klickar in sig på och tittar på sådan porr så kommer det ju att fortsätta existera då man tror att det är vad folk vill ha.

    Att ha rollspel är väl en helt annan sak så länge båda är vuxna och med på det.
    Det tycker jag inte riktigt är jämförbart.
  • molly50
    DanneHade skrev 2019-06-18 19:32:21 följande:
    Nu ställer jag frågan till dig igen. Två exempel:

    1. Ett par, en man och hans hustru rollspelar. Mannen låtsas vara en magister. Kvinnan låtsas vara hans unga tonåriga student. Båda är med på det och det är ömsesidigt.

    2. En man runkar till en video där en annan man låtsas vara en magister och en annan kvinna låtsas vara hans unga tonåriga student. Båda skådespelarna är med på det, det är ömsesidigt. De har skrivit på någon form av anställningskontrakt och båda avlönas för det (kvinnan återigen högre än mannen), ingen har tvingat någon till något.

    1 är helt okej. 2 är fel, omoraliskt och den runkande mannen borde skämmas. Förklara skillnaden, förklara den principiella skillnaden mellan de två exemplen. Båda är rollspel. Båda är ömsesidiga.

    Riktar inte det här enbart mot dig. Riktar det mot varenda kvinna i hela den här tråden. Förklara den principiella skillnaden. Vinnaren får en aladdin chokladask.
    1. Det är fortfarande två vuxna människor som båda är med på det frivilligt oh ingen annan än de själva kan se deras lekar.

    2. Men hur kan du veta säkert att porrskådespelarna gör det för att de vill?
    Det kan du ju inte veta.
    De kanske mår psykiskt dåligt och gör det för lönen och inget annat.
    En del,framförallt de kvinnliga,ser dessutom minderåriga ut och det kanske t om står teenager på klippet.
    Och det sprids dessutom ut till många människor ute i världen.

    Jag tycker helt enkelt inte att dessa två är jämförbara.
  • molly50
    Anonym (Variation) skrev 2019-06-19 05:55:33 följande:
    Men i det här fallet är "våldsporr" och "övergrepp" och "incest" bara simulerat. En fantasi. Jag skulle heller aldrig titta på ett faktiskt övergrepp, men det är nåt helt annat när det är två vuxna människor med samtycke. 
    Jo,men problemet är ju att det har blivit normaliserat pga denna porr.
    Om vi återknyter till trådens ämne så har jag svårt att förstå hur man kan tycka att det är normalt att en styvfar tittar på styvdotterporr när han har en styvdotter som precis blivit tonåring. Jag tycker att varningsklockorna ringer där.
    Anonym (Variation) skrev 2019-06-19 05:59:34 följande:
    Men det gäller ju all porr i så fall. Du kan inte veta om de medverkande i s.k. feministisk porr är med för att de vill heller. 
    Ja,precis. Man kan inte veta om de är med frivilligt eller ej. Därför kan man inte heller påstå att det är på frivillig basis utan att säkert veta.
Svar på tråden Såg min mans historik