• Anonym (Nja)

    Såg min mans historik

    Anonym (Orolig mamma/fru) skrev 2019-06-11 15:53:32 följande:

    Hej.


    Jag är gift med en man sedan 3 år tillbaka. Han har inga barn, men jag har en dotter som precis fyllt 14. 


    För några veckor sen skulle han visa mig någonting på sin dator, och då kom det upp att han hade sökt på ''fucking my stepdaughter porn''. Jag sa inget då för jag blev så chockad. Men jag har gått runt och tänkt på detta och inte kunnat släppa det. Jag känner en viss oro.


    Hur hade ni gjort i min situation?


    Han har nog inte haft din dotter i tankarna när han sökt på detta får vi hoppas! Googlade lite på ämnet och kollade den sökfrasen på xhamster. Det verkar en vara en rätt vanlig sökfras för att hitta porr på temat ageplay. 


    Ingen porr är väl vidare bra att syssla med men det verkar vara yngre kvinnor med medelålders män. Ingen typisk sökning för att hitta incest eller barnporr. 

  • Anonym (Nja)
    Ignoramus skrev 2019-06-18 18:19:16 följande:

    Jag tycker att det är sjukt att filmerna överhuvudtaget ska få dessa titlar, och det borde ju konsumenterna (männen) också reagera på om det nu inte är det ni är ute efter? Kalla det istället ageplay eller liknande (nu tycker jag också att det är problematiskt och normaliserande med väldigt unga flickor och medelålders män, men i jämförelse får det väl ändå ses som vaniljglass), istället för att krydda till det ytterligare och omvandla till incest.

    Precis som styvpappan i det här fallet VERKLIGEN borde ha fattat det extremt olämpliga med en sådan titel i historiken, oavsett om han klickade på den för att tjejen i filmen liknande hans gamla bildlärare i 6:an eller ej. Han borde ha fattat att den filmen går fetbort med tanke på hans familjesituation.

    Ta ert ansvar som konsumenter. Vi är inte enskilda snöflingor som singlar runt i universum helt på eget bevåg, utan tittar ni på filmer med sådana titlar tror ju producenterna att det är det ni vill se. (Inte för att jag köper det här oskyldiga snacket att ni överhuvudtaget inte går igång på scenariot, men jag argumenterar ändå utifrån de förutsättningarna)

    Protestera. Bojkotta. Dra ert strå till stacken för att inte normalisera dessa läggningar, som ni VET existerar. Som ni VET att barn far illa av. Ni kan inte låtsas som att ni inte är en del av det hela.


    Varken religiös moralism eller den liberala filosofin om att konumenten kan styra , marknadföring och utbud är uppenbart verkningslös. Det krävs hårdare metoder för att strypa en sådan marknad från efterfrågan.
Svar på tråden Såg min mans historik