• Ignoramus

    Såg min mans historik

    Uuuuusch! Jag beklagar verkligen!


    smulpaj01 skrev 2019-06-12 13:14:47 följande:

    Om du hade läst hela mitt inlägg kanske du hade förstått hur jag menade?

    Jag skrev OM han tittar eller tar på henne opassande så kommer hon känna obehag. Sedan skrev jag att jag mycket väl kommer ihåg hur äckligt jag tyckte det var när en del av min farsas vänner gjorde så mot mig i den åldern. Ville att jag skulle sitta i deras knä m.m. Såg hur de stirrade på stranden eller om jag hade kjol och linne typ.


  • Ignoramus

    Så nu är han totalt oskyldig också, eftersom män kollar på hårdporr hela tiden med alla möjliga konstellationer? Det är ju direkt opassande (minst sagt) i det här fallet, och även om det (mot förmodan, ärligt talat) är en ?lycklig slump? med noll verklighetsförankring borde han ju för fan fatta hur extremt olämplig den sökhistoriken är och välja någon annan inriktning.


    Anonym (Kg) skrev 2019-06-13 07:59:43 följande:

    Wow. Så nu är han pedofil också för att han kollar porr med en olycklig rubrik? Visste du att de "styvdöttrar" de avser i porr är långt över 18+?


  • Ignoramus

    Inte för att jag tycker att hämnd är ett bra alternativ i det här fallet, eftersom det de facto kan handla om ett barn som far illa. Riktigt illa, till och med. Då finns det liksom inget utrymme för den småsintheten.

    Men det vore intressant att veta vad alla män - som menar att det är fuuuuuullkomligt normalt och att vi genast ska sluta med denna ?häxjakt? på ts sambo som bara lever ut lite oskyldiga fantasier - hade gjort om de hittat ?how to kill your boyfriend without a trace? eller ?life insurance husband murder? i sambons sökhistorik. Hade inte det känts lite olustigt?


    Anonym (Ge igen) skrev 2019-06-13 09:42:00 följande:

    Tycker du ska låna hans dator, söka på "watching my husband getting fucked by big black dicks" och "råka" visa honom det...

    Om inte annat så för att göra en jämförelse.


  • Ignoramus

    Jag kanske bara är nyfiken på ämnet? Och varför sticker du raka vägen till biltema? Hon gjorde ju bara den sökningen i förhoppningen om att hitta en snygg kille i en porrfilm?


    DanneHade skrev 2019-06-17 02:08:56 följande:

    Åååååååh herre. Det finns miljontals videos där ute med "fucking my stepdaughter" i titeln. Hänt själv att man hamnat på sånt.

    När män porrsurfar så sitter vi inte och tänker "ja det här skulle jag vilja göra i verkligheten, det söker jag på". Utan det är snarare *scroll *scroll *scroll "nämen hon va fan snygg, hon tar vi och skymfar gud till". Sen om det är "fucking my stepdaughter" eller "Nazi camp guard molesting starving jewish prisoner" det spelar liksom ingen roll. Det är inte titeln vi är där för. Är hela hans sökhistorik full av sökningar som alla har med "stepdaughter" att göra och du har en snygg styvdotter, okej då kanske vi kan börja oroa oss lite.

    Sen var det ingen vidare jämförelse, "how to kill your boyfriend without a trace" söker du på när du planerar mord. Ser jag den sökningen så sover jag med kniv under kudden.

    Hittar jag däremot "tying up my and molesting my boyfriend - pornhub" så drar jag till biltema och köper rep som jag sedan "råkar" glömma i hennes garderob.


  • Ignoramus
    Anonym (S) skrev 2019-06-17 10:40:05 följande:

    Gissar att du är man. Lycka till med att skapa långa och nära relationer till kvinnor (din mamma, syster, dotter, fru). Just nu står du utanför och förstår ingenting, eller hur?


  • Ignoramus
    Anonym (Anne) skrev 2019-06-18 07:22:39 följande:

    Därför skulle det behövas stora förbud på vad som får visas eller inte på nätet om nu män är så otroligt dåliga på att reflektera över det som finns och lämpligheten i det.

    Det är Inte normalt att tända på inscest, våldtäkt, barnövergrepp och förnedring av en annan människa. Även on det är påhittat och stagat. Det är inte normalt.

    Ganska illa om vi tex har domstolen full med män som runkar till simulerade övergrepp och sen ska drömma i verkligheten när just en styvfar förgriper sig på sitt styvbarn. Den normaliseringen och avtrubbningen kan få helt förödande konsekvenser.

    Ganska illa om en polis håller i förundersökning av våldtäktsfall när han själv runkar till grov kvinnoförnedrande porr på kvällarna.

    Porr påverkar hjärnan på samma sätt som reklam. Vi påverkas av våra intryck. Vår hjärna är en superdator som lagrat intryck och talar om för oss indirekt hur vi förhåller oss till vår omvärld utifrån dessa. Tro inget annat utan ta lite jävla ansvar över vad du tittar på och tar del av.


  • Ignoramus

    Jag tycker att det är sjukt att filmerna överhuvudtaget ska få dessa titlar, och det borde ju konsumenterna (männen) också reagera på om det nu inte är det ni är ute efter? Kalla det istället ageplay eller liknande (nu tycker jag också att det är problematiskt och normaliserande med väldigt unga flickor och medelålders män, men i jämförelse får det väl ändå ses som vaniljglass), istället för att krydda till det ytterligare och omvandla till incest.

    Precis som styvpappan i det här fallet VERKLIGEN borde ha fattat det extremt olämpliga med en sådan titel i historiken, oavsett om han klickade på den för att tjejen i filmen liknande hans gamla bildlärare i 6:an eller ej. Han borde ha fattat att den filmen går fetbort med tanke på hans familjesituation.

    Ta ert ansvar som konsumenter. Vi är inte enskilda snöflingor som singlar runt i universum helt på eget bevåg, utan tittar ni på filmer med sådana titlar tror ju producenterna att det är det ni vill se. (Inte för att jag köper det här oskyldiga snacket att ni överhuvudtaget inte går igång på scenariot, men jag argumenterar ändå utifrån de förutsättningarna)

    Protestera. Bojkotta. Dra ert strå till stacken för att inte normalisera dessa läggningar, som ni VET existerar. Som ni VET att barn far illa av. Ni kan inte låtsas som att ni inte är en del av det hela.


    Anonym (Nja) skrev 2019-06-18 17:52:10 följande:

    Han har nog inte haft din dotter i tankarna när han sökt på detta får vi hoppas! Googlade lite på ämnet och kollade den sökfrasen på xhamster. Det verkar en vara en rätt vanlig sökfras för att hitta porr på temat ageplay. 

    Ingen porr är väl vidare bra att syssla med men det verkar vara yngre kvinnor med medelålders män. Ingen typisk sökning för att hitta incest eller barnporr. 


  • Ignoramus

    Det är ju fan så beklämmande att de enda samhällsfrågorna engagerar män är bensinpriser och att trycka ner feminister. Allt annat ska det tamigfan bara lullas runt med. Vaddå? Jag får väl kolla på vad jag vill, jag bryr mig inte ett dugg om vad det sänder för signaler eller får för konsekvenser? Det finns aldrig någon annat, större perspektiv. Aldrig en tanke på att någon annan kanske far illa. Näe, utan det är styvdöttrar som förmodligen vill bli påsatta av sin trygga fadersgestalt och det är porrskådisar som tillhör överklassen och det är fan och hans moster! H e r r e g u d.


    Anonym (Variation) skrev 2019-06-18 15:45:34 följande:

    Men jag då, som inte tänder på incest eller våld, men klickar på vilket porrklipp som helst som ser nice ut? Vad titeln är bryr jag mig inte ett dugg om. 


  • Ignoramus

    Den som konsumerar porr är absolut en del av problemet, ja. Vem menar du bär skulden? Porrfilmsegissören? Klädjättarna? Modetidningarna? News flash: ingen hade producerat något om det inte funnits en villig publik med pengar. Konsumenterna är således problemet.

    Du träffar inte helt rätt med dina påståenden, för jag är själv tjock och har fan aldrig kommenterat någon annans kropp (kanske just av den anledningen, annars hade jag nog vackert inordnat mig i det strukturella ledet också).

    Jag har aldrig köpt en modetidning och klär mig som en säck potatis. Mitt klädkonto har de senaste åren legat på kanske 300 om året i snitt. Jag har aldrig sminkat mig. Så miss, miss, miss och miss.

    Men ja, NATURLIGTVIS är det västvärldens konsumtion som bär skulden för att slavarbetare får jobba dygnet runt för knappt någon ersättning alls. Och där ingår även jag och mina klädesinköp, trots att det rör sig om max två plagg.

    Och det är KLART att när kvinnor kommenterar varandras utseende i ur och skur, som många är så glada för att göra, så har det en negativ inverkan (även om det är positiva kommentarer) eftersom vi HELA TIDEN blir påminda om att vi HELA TIDEN blir bedömda efter vårt utseende.

    Och att upprätthålla den strukturen är alla som fäller sådana kommentarer (till 95% kvinnor) skyldiga till.

    Du behöver inte ge mig fler exempel på vad jag är direkt skyldig till, för du var inte speciellt träffsäker. Men jag kan själv nämna ett par dumma saker jag gör som andra blir lidandes av. Jag har flugit utomlands på semester tre år i rad nu. Jag slänger mycket mat. Jag dricker mjölk och äter ägg trots att jag vet hur pissigt djuren har det.


    DanneHade skrev 2019-06-18 19:02:59 följande:

    Du är en sådan fruktansvärd hycklare att jag har svårt att finna ord. Men okej jag som man är direkt ansvarig för att det finns hårdporr och kvinnor som far illa i vårt samhälle. Okej vi låtsas som att det är sant.

    Kvinna du är direkt ansvarig för att dina systrar svälter sig själva. Det är du kvinna som köper modetidningarna, det är du kvinna som reklamen riktas mot och anpassas efter. Du står för 80% av klädköpen. Det är du kvinna som skapar och upprätthåller dessa orimliga skönhetsideal. Det är inte vi heterosexuella män, det är du kvinna. Ta ansvar för fan. Skärp dig. Tänk på de utmärglade stackars kvinnorna. Tänk på de stackars slavarbetarna som gör kläderna. Har du inga känslor? Tänk på baaaaaaaarneeeeen!

    Det är din logik. Vill du ha fler exempel på vad du är direkt skyldig till?


  • Ignoramus

    Tja, off the top of my head är det ju lätt att komma med de här invändningarna:

    1) du VET inte att de skriver på kontraktet för att de vill. De kanske måste av ekonomiska skäl, de kanske lider av psykisk ohälsa, de var kanske med om övergrepp i barndomen som gett dem en skev bild av sex

    2) för att deras sex sprids till hundratusentals andra som går igång på det. Som får nya fetischer. Som blir avtrubbade. Som sedan utövar den här fetischen på en partner som egentligen inte alls vill. Men som gör det under våld, under hot av våld, för att hen inte vågar säga nej, för att hen är blyg, för att hen är för kär för att protestera, för att det är första gången och hen inte har några referensramar, för att det är pinsamt, för att hen är för full etc etc etc.


    DanneHade skrev 2019-06-18 19:32:21 följande:

    Nu ställer jag frågan till dig igen. Två exempel:

    1. Ett par, en man och hans hustru rollspelar. Mannen låtsas vara en magister. Kvinnan låtsas vara hans unga tonåriga student. Båda är med på det och det är ömsesidigt.

    2. En man runkar till en video där en annan man låtsas vara en magister och en annan kvinna låtsas vara hans unga tonåriga student. Båda skådespelarna är med på det, det är ömsesidigt. De har skrivit på någon form av anställningskontrakt och båda avlönas för det (kvinnan återigen högre än mannen), ingen har tvingat någon till något.

    1 är helt okej. 2 är fel, omoraliskt och den runkande mannen borde skämmas. Förklara skillnaden, förklara den principiella skillnaden mellan de två exemplen. Båda är rollspel. Båda är ömsesidiga.

    Riktar inte det här enbart mot dig. Riktar det mot varenda kvinna i hela den här tråden. Förklara den principiella skillnaden. Vinnaren får en aladdin chokladask.


  • Ignoramus

    Jag sa ju att jag inte är fullkomlig. För mig som bryr mig om djur och natur mer än andra människor är det en betydligt större synd att äta ägg och dricka mjölk än vad det är att sminka sig (med produkter ej testade på djur ;) ) och kommentera andras kroppar.

    Man kan bli medveten om sin roll och göra sitt bästa. Och tänka över vilken effekt ens slentriantryckningar gör, och vad det kanske innebär att försvara en man som söker på sex med sin styvdotter, när han bor med en styvdotter som precis blev tonåring.

    Svaret har du för övrigt ovan.


    DanneHade skrev 2019-06-18

    19:40:33 följande:

    Gratulerar du är helt utan synd. Du är fullkomlig. Hade jag varit kapabel så hade jag huggit en ikon av dig i marmor och placerat en version på varje torg i Sverige. Problemet är att den absoluta majoriteten av människor är inte som dig. Vi är skadade, konstiga, motsägelsefulla och förvirrade. Du vill att saker ska förbjudas och att människor ska leva upp till din standard. Det är inte möjligt och vi vill inte det, och vi är inte kapabla till det heller. Mycket du säger kan jag hålla med om. Men när folk börjar prata förbud baserat på moral, ja då blir jag orolig, så ursäkta tonen.

    Vill du att jag ska hålla tyst och försvinna tillbaka in i kulisserna där jag tyst kan sorgerunka för mig själv. Förklara den principiella skillnaden mellan de två exemplen jag gav i kommentaren ovanför.


  • Ignoramus

    Haha vet inte om du är ironisk eller inte, den gamla radarn är visst inte så pålitlig längre...

    Jag är all for it att folk får vara så perversa de vill hemma i stugorna så länge ingen tar skada av det, men det är väl det som är problemet... det är svårt att veta vem som tar skada, det finns så många faktorer att ta hänsyn till.

    Läste för ett tag sen om en 19-åring som berättade att nästan alla hennes tjejkompisar varit med om ofrivilligt strypsex... ett annat citat ur artikeln: ?Vad gör man när tjejen slutar andas under strypsex??, frågade en elev i årskurs 9.?

    Alltså va? VA? På min tid fnittrades det generat när läraren nämnde ordet kondom.

    Och den här grova våldsporren som omnämnts till och från i den här tråden är sånt som även väldigt unga pojkar tar del av i stor utsträckning. Som kanske inte ens har blivit kysst än eller ens hållit en tjej i handen, men som åker hem till kammaren och tittar på väldigt grov porr (vars natur jag knappt är bekant med, men som säkert är grövre än vad den här helyllemössan ens kan föreställa sig. ;) ) kvällarna i ända.

    Får de en rimlig förväntan på sex? Det känns som att en generation växer fram som är totalt avtrubbade när det kommer till sexuellt våld innan de ens kommit upp i tonåren. Jag förstår att det kan kännas oskyldigt från ert håll, speciellt om man som vuxen sorgerunkar bakom kulissen i all ensamhet... men för de unga tjejerna som ska förlora oskulden till dessa avtrubbade, porrbevandrade pojkar är problematiken sannolikt desto verkligare.


    DanneHade skrev 2019-06-18 20:21:15 följande:

    Fan du är alldeles för sympatiskt att argumentera mot, blir tvungen att kriga både mot dina argument och min egen impuls att gå över till din sida. Dessutom kommer du med ord som jag måste googla för att förstå, vilket göder min manliga osäkerhet och gör mig ännu mer benägen att kapitulera.

    Jag är inte övertygad, men du är definitivt närmast aladdin-asken ;)

    Sen förstår jag fullt väl att varningsklockor går av när man söker på sådan porr med en ung styvdotter i hemmet. I ett sådant läge är oron motiverad.

    Jag vill bara värna om rätten för gemene man att vara lite smått pervers så länge ingen ser eller direkt skadas av det.

    Sympati för pedofiler har jag definitivt inte.


Svar på tråden Såg min mans historik