• Thyr

    Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?

    Jag är kvinna i dina föräldrars ålder. Jag säger Åk! Lägg inte mer tid på att tjata på henne. När du har köpt biljett kommer något att hända - antingen bestämmer hon sig för att följa med eller så blir det ett jättebråk där ni gör slut.

  • Thyr
    DanneHade skrev 2019-06-12 20:12:38 följande:

    Kan vi sitta och berömma överviktiga människor för att de väljer att inte fylla munnen med godis en helg så tycker jag allt att vi kan ge en barnslig hormonstinn liten manspojk en klapp på axeln för att han valt att behålla den i byxan. Inte som att jag vill framställa mig själv som någon Jesusikon eller något. Jesus fick nog aldrig riktigt erfara blåballe, mitt lidande är helt klart värre. 

     

    (Nu sökte jag inte direkt medaljer. Utan det handlade mer om att jag ville slippa en massa kommentarer som spekulerade i vad jag gjort för att förtjäna min flickväns misstro och svartsjuka. Men med det sagt så skulle jag inte tacka nej om ni vill ge mig en)


    Hahahahahahaaaaa så kul! Minst en chokladmedalj med guldpapper tycker jag du ska ha!
  • Thyr
    Anonym (Kvinna) skrev 2019-06-13 07:50:48 följande:

    Vilken frisk kvinna tackar nej?

     

    Jag hade gjort det.


    Jag hade också tackat nej faktiskt. Inte det minsta sugen på att resa runt i USA på mer eller mindre egen hand. Men jag tycker det är självklart att du ska åka och att tjejens åsikter om det inte kan få ha betydelse.
Svar på tråden Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?