Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?

    Du har ett kontrakt att följa vilket ger konsekvenser för hela bandet + alla andra inblandade om du plötsligt bangar ur. Dvs du har inte möjlighet att stanna hemma, det alternativet har du inte.

    Att hon är svartsjuk och just nu ställer till med drama, trams och fjortisbeteende är hennes problem att lösa. Från början till slut.

    Jag skulle råda till att INTE ta med henne, är hon såhär på hemmaplan, vad kan hon inte då göra efter en spelning med en del alkohol i kroppen?

    Släpp de känslomässiga bitarna och tänk lite längre istället.

    Du har en biljett att boka och ansvar inför ett band och ett kontrakt i första hand. Du måste tänka vuxet här.

    Din tjej får lösa sitt gnäll själv. Utan dig.

  • Fjäril kär
    DanneHade skrev 2019-06-16 22:06:04 följande:

    "Vi" som i att du spelat i hellacopters? Jävligt häftig i så fall, "I'm in the band" var bland de första låtar man lärde sig (mycket tack vare guitar hero). Lättförvirrad så här års så ursäkta om jag missförstått

     

    Yes. Vi har bråkat ända sedan förra veckan. Igår blev jag utsatt för vad som i det närmaste kan beskrivas som en "kvinnotribunal". Hon och tre vänner som låg på mig i nästan en hel kväll. Hon backar inte, jag backar inte, så nu är det nästan som att vi båda väntar på att problemet ska lösa sig själv.

    Du får jättegärna utveckla på de. Uppfattar din kommentar som lite smått sarkastisk tack vare (WTF) nicken och alla frågetecken. I så fall kanske du kan förklara hur man blir en sån där "kille som funkar".


    Vad är det ni bråkar om egentligen?

    Du ska åka och har liksom ett kontrakt att följa där du inte direkt har valet att avstå. Du bör dessutom inte vilja ha med henne pga hur hon beter sig. Så vad exakt finns det att bråka om?
Svar på tråden Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?