Inlägg från: Anonym (What) |Visa alla inlägg
  • Anonym (What)

    Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?

    DanneHade skrev 2019-06-12 01:05:00 följande:

    Där sa du något jävligt sant.

     

    Men finns det inget sätt att lura med henne på? Vilken frisk kvinna tackar nej till en runt resa i USA. Visst hon är svartsjuk, men hon är definitivt en frisk kvinna. Så det handlar ju om osäkerhet. Hon är väl rädd att jag ska träffa någon annan och i sann kvinnlig fason så försöker hon förebygga det och därigenom egentligen bara ökar oddsen för att det sker. Det känns så jävla snopet att förstöra det vi har samtidigt som vi egentligen båda vill samma sak. Hon vill ju med, jag såg allt ett litet leende i mungipan i någon nano-sekund när jag först frågade henne. Innan hon började tänka och bestämde sig för att börja leka lekar istället.

     

    Skulle fan behöva någon sorts kvinnotolk. Pratar inte det språket och fattar fan inte de lekarna de kör.


    Lura henne? Exakt vad vill du lura henne till? Låter ju som ett bra förhållande där man lurarna varandra till att göra det man själv vill.

    Har du ens frågat henne varför hon inte vill att du ska åka? Leker hon bara för att hon inte vill lämna sitt liv i ett helt år och åka runt på massa barer i USA?
  • Anonym (What)
    DanneHade skrev 2019-06-12 01:12:35 följande:

    Jag vet inte. Jag förstår inte heller. Det är därför jag lutar mot att det är osäkerhet som slagit griller i henne och att hon egentligen vill med.

    Det är inte jobb som är i vägen, det är inte utbildning, kompisarna finns kvar när vi kommer hem igen. Fattar inte.

    Misstänker dock att en av hennes bästa polare kanske ligger bakom några av de här idéerna. Nästan exakt det du skrev nu fick jag höra av den här "bästisen" på fyllan nyligen, fast omvänt då såklart.


    Jag tycker att du ska åka. Det är en chans/en upplevelse som du troligen bara får en gång i livet och du kommer troligen att ångra dig om du inte åker.

    Men om hon inte sagt att hon vill med så kan du inte anta att hon egentligen vill det, pga ett leende eller nått annat. Skyll inte på hennes vänner.

    Även om hon inte har jobb som tvingar kvar henne här så kanske man inte vill lämna sitt hem i ett helt år. Jag hade inte velat göra det.

    Men du får ta ett beslut som är bäst för dig. Sen går hon ta ett beslut som är bäst för henne. Håll inte på att försök övertala henne eller bråka om det. Bestäm vad som är viktigast för dig och kör på det.
Svar på tråden Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?