Inlägg från: Anonym (en helt ovanlig kvinna i vanlig kropp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en helt ovanlig kvinna i vanlig kropp)

    Tycker ni män att en "helt vanlig" kvinnokropp är vacker?

    Alltså en helt oretuscherad kvinnokropp som levt lite. Kanske mellan 30-60. Fått barn kanske några kilo för mycket, lite otränad. Helt vanliga lite småslappa bröst, några bristningar på magen, lite celluliter på rumpa och lår, några fettvalkar och häng, lår som inte är helt fasta. Alltså den typ av kropp man vanligen ser på badstränder i varierade utformning. Alltså inte fasta tonårskroppar, silikontjejer, eller övertränade eller på annat sätt perfekta kroppar. Bara vanliga kroppar som levt och inte har fötts med modellgener.

    Låt mig höra era åsikter:) Berätta gärna vilken ålder du är?

  • Svar på tråden Tycker ni män att en "helt vanlig" kvinnokropp är vacker?
  • Anonym (en helt ovanlig kvinna i vanlig kropp)
    Anonym (beauty is on the inside) skrev 2019-06-13 20:44:11 följande:

    Jag kan attraheras av vilken kropp som helst, beroende på vem den sitter på.


    Härlig inställning. Önskar jag var som du!
  • Anonym (en helt ovanlig kvinna i vanlig kropp)
    Pope Joan II skrev 2019-06-14 12:32:06 följande:

    Jag tycker att det där med att vara vacker och uppfattas som vacker är så himla ointressant. Jag skiter i huruvida min man tycker att jag är vacker eller inte, jag bryr mig om hur vi har det tillsammans - jag vill ha roligt och ha mycket sex. Jag vill ha mycket roligt sex. 


    Oj vad annorlunda man kan fungera. Att upplevas som vacker och sexig är för mig en självklar del av romantik och åtrå. Att man sedan förändras genom ålder och leverne och inte längre ser ut som den skönhet man var i sin ungdom är ju inget man kan förhindra förutom med yttre medel. Men att vara fysiskt attraktiv är ju minst lika viktig åtminstone för attraktion och sexualitet eftersom kroppen är det verktyg man uttrycker sin lust och kärlek med. Konstigt vore det ju annars. I vänskapsrelationer är sådant ju oviktigt.
Svar på tråden Tycker ni män att en "helt vanlig" kvinnokropp är vacker?